6/11/13

Η απόφαση του αντιπεριφερειάρχη για τη λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές

Στην τουριστική περίοδο και στις τουριστικές περιοχές θα μπορούν τα εμπορικά καταστήματα της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων να παραμένουν ανοιχτά και τις Κυριακές, σύμφωνα με την απόφαση που εξέδωσε ο αντιπεριφερειάρχης Χανίων, Απόστολος Βουλγαράκης.

Όπως ανακοινώθηκε σήμερα από την Αντιπεριφέρεια Χανίων, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 16 του Ν. 4177/2013 «Κανόνες ρύθμισης της αγοράς προϊόντων και της παροχής υπηρεσιών και άλλες διατάξεις», ο κ. Βουλγαράκης υπέγραψε απόφαση η οποία ορίζει τα εξής:

"Επιτρέπουμε την προαιρετική λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων τις Κυριακές κατά τη χρονική περίοδο από πρώτη Απριλίου έως τριάντα μία Οκτωβρίου στις παρακάτω περιοχές και οδούς των 6 δήμων της ΠΕ Χανίων:

Δήμος Χανίων

Τα εμπορικά καταστήματα που είναι εγκατεστημένα και λειτουργούν στις οδούς: Χάληδων, Σκρύδλωφ, Μπετόλο, Δωροθέου Επισκόπου, Καραλή Δημητρίου, Πόρτου, Κονδυλάκη, Σκουφών, Ζαμπελίου, Ακτή Κουντουριώτη, Θεοφάνους, Θεοτοκοπούλου, Αγγέλου, Κανεβάρο, Ακτή Τομπάζη, Αφεντούλιεφ, Λιθίνων, Σήφακα, Ακτή Ενώσεως, Καλλεργών και αυτά που είναι εγκατεστημένα και λειτουργούν στις δύο πλευρές τις παλαιάς Εθνικής οδού και στους κάθετους προς τη θάλασσα οδούς, που ευρίσκεται στα διοικητικά όρια του δήμου Χανίων.

Δήμος Πλατανιά

Τα εμπορικά καταστήματα που λειτουργούν στις δύο πλευρές της παλαιάς Εθνικής οδού που ευρίσκεται στα διοικητικά όρια του δήμου καθώς και αυτά που είναι εγκατεστημένα και λειτουργούν στις κάθετες και παράλληλες προς την οδό αυτήν οδούς.
Τα εμπορικά καταστήματα που λειτουργούν στην Τοπική Κοινότητα Πλατανιά.

Δήμος Κισσάμου

Τα εμπορικά καταστήματα που είναι εγκατεστημένα και λειτουργούν στην παραλιακή οδό και συγκεκριμένα στις οδούς Ηρώων Πολυτεχνείου και Σκαλίδη και όσα ευρίσκονται στον επαρχιακό άξονα Καλουδιανά- Φαλάσαρνα- Ελαφονήσι.

Δήμος Κανδάνου-Σελίνου

Τα εμπορικά καταστήματα που είναι εγκατεστημένα και λειτουργούν στην Τοπική Κοινότητα Παλαιόχωρας και την Τοπική Κοινότητα Σούγιας.

Δήμος Αποκορώνου

Τα εμπορικά καταστήματα που είναι εγκατεστημένα και λειτουργούν στις Τοπικές Κοινότητες Γεωργιούπολης και Καλυβών.

Δήμος Σφακίων

Τα καταστήματα που είναι εγκατεστημένα και λειτουργούν στις Τοπικές Κοινότητες Χώρας Σφακίων και Φραγκοκάστελου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

View My Stats

Twitter Updates