11/11/13

Για την έρευνα αγοράς το νέο σεμινάριο του Επιμελητηρίου Χανίων

«Η έρευνα αγοράς ως εργαλείο ανάπτυξης της σύγχρονης επιχείρησης» είναι το θέμα σεμιναρίου που διοργανώνει δωρεάν για τα μέλη του το Επιμελητήριο Χανίων την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου στις 6 το απόγευμα στην αίθουσα 2ου ορόφου του φορέα.
Εισηγητής ο επίκουρος καθηγητής του Πολυτεχνείου Κρήτης Ευάγγελος Γρηγορούδης.
Η έρευνα αγοράς αποτελεί το σημαντικότερο εργαλείο του μάρκετινγκ στις σύγχρονες επιχειρήσεις και οργανισμούς και μπορεί να συμβάλλει σημαντικά στον έλεγχο, αλλά και τη διαμόρφωση της συνολικής επιχειρηματικής στρατηγικής. Μέσω τις έρευνας αγοράς, η εταιρεία μπορεί να διαπιστώσει κατά πόσο τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της ανταποκρίνονται στις προσδοκίες των πελατών, ενώ τα αποτελέσματά της παρέχουν ένα συνολικό βαθμό απόδοσης για την εταιρεία, ο οποίος προσδιορίζει την πιθανή υπεροχή της σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Το σημαντικότερο όμως αποτέλεσμα μιας έρευνας αγοράς είναι ότι δίνεται η δυνατότητα καταγραφής της «φωνής του πελάτη», καθώς και ο προσδιορισμός πιθανών επιχειρηματικών ευκαιριών.
Η διάρκεια του σεμιναρίου είναι 90 λεπτά και για δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Επιμελητήριο Χανίων, τηλ. 28210-52329 και στο e-mail epimel@chania-cci.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

View My Stats

Twitter Updates