5/11/13

Αξιοκρατία Story: O ιδιοκτήτης του Flashnews αναπληρωτής διοικητής στο Νοσοκομείο Χανίων

Πηγή: Zarpa.gr
Στη θέση του αναπληρωτή διοικητή στο νοσοκομείο Χανίων  διορίστηκε έπειτα από απόφαση του Υπουργού Υγείας κ. Άδωνι Γεωργιάδη, ο κ. Γιάννης Μανούσακας.
Ο συγκεκριμένος διορισμός αποδεικνύει για μια ακόμη φορά πως οι κυβερνώντες αυτόν τον τόπο δεν λειτουργούν και δεν αποφασίζουν με γνώμονα το κοινό καλό, αλλά την κομματική φιλία, και την αποκατάσταση των ημετέρων, των κοινώς “δικών μας παιδιών”.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο συγκεκριμένος διορισμός που λογικά αποτελεί επιθυμία, εκείνων που επιδιώκουν να ορίσουν σε τοπικό επίπεδο τα πολιτικά πράγματα, με άλλα λόγια να κάνουν κουμάντο,  προκαλεί πολλά ερωτήματα.
Ένα πρώτο ερώτημα που μπορεί εύκολα να θέσει κάποιος, είναι το ποια είναι η σχέση του νέου αναπληρωτή διοικητή του νοσοκομείου με τον χώρο της υγείας.
Η απάντηση είναι απλή: Καμία. Ο κ. Μανούσακας είναι απλά, απόφοιτος της σχολής Πλοίαρχων του Εμπορικού Ναυτικού του Βλητέ στη Σούδα.
Ένα άλλο ερώτημα που μπαίνει και είναι παράλληλα και ζήτημα ηθικής τάξης, αφορά τη σχέση του κ. Μανούσακα με τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Αποκαλύπτουμε πως ο κ. Μανούσακας είναι ιδιοκτήτης του ειδησεογραφικού πόρταλ Flashnews.gr.
Το τρίτο ερώτημα, έχει να κάνει με την παρουσία του νέου αναπληρωτή διοικητή, στην σύσκεψη που έγινε στις 27 Σεπτεμβρίου, παρουσία του Υπουργού Υγείας στα Χανιά, στο νοσοκομείο Χανίων.
Υπό ποια ιδιότητα, ήταν παρών στη συγκεκριμένη σύσκεψη ο κ. Μανούσακας; Γνώριζε από τότε ότι η θέση του αναπληρωτή διοικητή ήταν δική του;
Και γιατί οι διοικήσεις στα νοσοκομεία της Κρήτης ανακοινώθηκαν μόλις σήμερα; Έχει αυτό καμία σχέση με τον συγκεκριμένο διορισμό;
Υπενθυμίζεται πως πριν από λίγες ημέρες το υπουργείο είχε κάνει ανακοινώσεις για ανάλογους διορισμούς σε άλλα νοσοκομεία της χώρας.
Αναμένονται απαντήσεις από τους αρμόδιους θεσμικούς φορείς.
Γιατί η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι μόνο τίμια, αλλά πρέπει να φαίνεται κιόλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

View My Stats

Twitter Updates