3/12/13

Η sexy Ολγα τα δίνει όλα


H sexy Υπουργός Τουρισμού είναι η καταλληλότερη πρέσβειρα γι αυτό που πουλά: το τουριστικό προϊόν μιας μπανανίας. Είναι ένα προϊόν τύπου Eurovision, φτηνός λαϊκός πολιτισμός, κουλτούρα του '80 με sea-sun-sex, ανταγωνιστικά πακέτα εξεφτελιστικών τιμών - σημαντική εδώ η συμβολή του μνημονίου που εξαφάνισε τους μισθούς των εργαζομένων στον τουριστικό κλάδο και αύξησε τις προϋποθέσεις για τον εκβιασμό τους από τους ξενοδόχους.
Τί άλλο να πουλήσει; Το φυσικό περιβάλλον της Χαλκιδικής; Τα βουνά που έκαψε το κόμμα της πριν λίγα χρόνια; Τα χτισμένα δάση; Τους περιπάτους στην Αθήνα των αστέγων;
Εξάλλου: το προϊόν που πουλάει απευθύνεται σε πελάτες του all inclusive, δηλαδή δεν πουλάει τίποτε για μας. Τα πουλάει όλα για την οικογένεια Δασκαλαντωνάκη και άλλους ομοτράπεζους.


Πολύ θα χαίρονται με όλα αυτά οι κτηνοβάτες Γερμανοί και οι παιδόφιλοι Ολλανδοί, που έχουν μάθει ότι από τη μια χαλαρώνουν οι ποινές για το αδίκημα της παιδικής πορνογραφίας στην Ελλάδα κι από την άλλη, λόγω εξαθλίωσης και φτώχειας -όπως γνωρίζουν από την εμπειρία τους από άλλες χώρες, Μεξικό, Ταϋλάνδη- η παιδική και νεανική πορνεία στη χώρα μας αρχίζει να αυξάνεται. Αχ, αυτό κι αν είναι ΤΟ ελκυστικό τουριστικό προϊόν! 

Την είδαμε σε κείνο το κακόγουστο ποπ χορευτικό της διαφημιστικής καμπάνιας του ΕΟΤ στο Λονδίνο, που κόστισε 75.000 ευρώ. Την είδαμε και στον Οικουμενικό να σκύβει με τα πλούσια στήθη της να ετοιμάζονται να πεταχτούν έξω απ΄ τη δαντέλα. Γουάου. Ωραία γυναίκα. Θα μπορούσαμε να την απολαύσουμε κάλλιστα την ίδια στο διαγωνισμό της eurovision. Κάτι θα βρει να πει. Κι αν δεν έχει φωνή δεν πειράζει. Είναι σέξυ κι όποιος αντέξει. Σέξυ στη Βουλή. Αλλά ως εκεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

View My Stats

Twitter Updates