6/1/15

Η ευρωπαϊκή νομοθεσία απαγορεύει το Grexit

Ολα ψέμματα. Ο,τι ακούμε κι ό,τι βλέπουμε σχετικά με το Grexit είναι κατευθυνόμενα είτε από τη συγκυβένρηση, είτε από τους εταίρους της στην ευρωπαϊκή δεξιά. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η ΝΔ και το κόμμα της Μέρκελ αποτελούν ένα ενιαίο κόμμα στα πλαίσια του ευρωκοινοβουλίου και συνεργάζονται προκειμένου να στηριχτεί το κόμμα του Σαμαρά με οποιοδήποτε μέσο, ακόμα και με άμεσες επεμβάσεις στα εσωτερικά της χώρας (άλλωστε είμαστε υπο αποικιοκρατικό ζυγό).
Είναι λογικό η μερίδα του Γερμανικού τύπου που πρόσκειται στα κόμματα που αποτελούν τον κυβερνητικό συνασπισμό στη Γερμανία, αλλά και τα Μέσα Ενημέρωσης διεθνή και ευρωπαϊκά που ελέγχονται από νεοφιλελεύθερες και συντηρητικές κυβερνήσεις και μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα, να συμμετέχει στη μεγάλη εκστρατεία φόβου κατά των Ελλήνων.
Ευτυχώς όμως, υπάρχουν και φωνές της αλήθειας:
«Το άρθρο 240 παράγραφος 3 αναφέρει ότι η ένταξη στην Ευρωζώνη είναι αμετάκλητη» δήλωσε η εκπρόσωπος της Κομισιόν κα Μπράιτχαρτ ερωτηθείσα σχετικά με την πιθανότητα εξόδου χώρας από την ζώνη του ευρώ, όπως αυτή αναφέρεται σε άρθρα του Γερμανικού Τύπου για την Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

View My Stats

Twitter Updates