25/7/11

ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ!


Σωρηδόν δημοσίευσε τις προκυρήξεις για το ξεπούλημα της χώρας στην ιστοσελίδα του το Υπουργείο Οικονομικών, ξεκινώντας από τα πιο καίρια για την εθνική μας ανεξαρτησία, δηλαδή, τη διαχείριση των νερών, τα λιμάνια, τον ΟΠΑΠ, τα υπόλοιπα των ΕΛΤΑ και του ΟΤΕ.... γεγονός που δείχνει ότι η δοσίλογη κυβέρνηση γνωρίζει ότι έχει μόλις λίγους μήνες ζωής και προσπαθεί να προλάβει να πουλήσει όσο περισσότερα μπορεί σ' αυτούς που την ελέγχουν. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι περισσότερες προκυρήξεις για την εκδήλωση ενδιαφέροντος, είναι στην αγγλική γλώσσα, βγάζωντας...γλώσσα στους πιθανούς Ελληνες επενδυτές,
Μία απο τις προκυρήξεις
ΟΠΑΠ, Κρατικά Λαχεία, ΕΛΤΑ, Καζίνο Πάρνηθας, ΛΑΡΚΟ, ΕΥΔΑΠ, ΕΥΑΘ, ΟΛΠ, ΟΛΘ, ΟΤΕ.... πάντως, καθημερινή εφημερίδα αναφέρεται στην ύπαρξη προκυρήξεων και για τα περιφερειακά αεροδρόμια, μικρά λιμάνια και μαρίνες, μεταλλευτικά δικαιώματα και ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
Οπως αναφέρει η εφημερίδα “στην πλειονότητα των παραπάνω περιπτώσεων το πρόγραμμα προβλέπει την πλήρη (100%) ιδιωτικοποίηση, ενώ αυτές οι επιχειρήσεις δεν πρόκειται να πουληθούν όλες μέσα στο τρέχον έτος, αλλά μερικές από αυτές και στα έτη 2012 και 2013 (π.χ. μικρά λιμάνια).”
Σύμφωνα με την προκήρυξη, η υποβολή των αιτήσεων θα πρέπει να υποβληθεί ώς τις 5 το απόγευμα της 25ης Ιουλίου, δηλαδή σήμερα, γεγονός που δείχνει ότι πρόκειται απλώς για τυπική διαδικασία, καθώς οι “αγοραστές” έχουν ήδη βρεθεί. Και δεν είναι άλλοι, από τους ίδιους που έστησαν την κρίση για να αγοράσουν φτηνά.


Περισσότερα | στη σελίδα μας στο facebook


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

View My Stats

Twitter Updates