28/2/12

"Οδηγίες" για όσους τρώνε σκουπίδια από τους κάδους....

Πικρό, όσο η ζωή που μας περιμένει και μαύρο, όσο η εικόνα στους δρόμους πόλεων, το σχόλιο της αφίσας που κολλήθηκε στους κάδους απορριμάτων της πόλης μας. Γιατί περί σχολίου πρόκειται. Ολο και μεγαλύτερος αριθμός ανθρώπων σιτίζονται καθημερινά από τους κάδους των σκουπιδιών. Στην Αθήνα, η εικόνα, ειδικά νέων ανθρώπων να ψάχνουν στα σκουπίδια είναι πια συνηθισμένη. Σκουπίδια και σκατά, όλα βρώσιμα για τους περήφανους Ελληνες, που σήμερα δέχονται τη μεγαλύτερη επίθεση - επίθεση γενοκτονίας - από την άλωση της Κωνσταντινούπολης και μετά.
Σύντομα και τα Χανιά μας, θα τα αλώσει η πραγματικότητα όσο οι Χανιώτες επιτρέπουν στον εαυτό τους τέτοιον εξευτελισμό. Κι όσο εμείς συζητούμε για τις λεπτομέρειες των κειμένων και των πολιτικών που θα μας φέρουν πιο κοντά, οι εκπρόσωποι του Μνημονίου στον τόπο μας, δηλαδή ο Σκουλάκης και μια παρέα ανάλγητων κομματοθρεμμένων ΠΑΣΟΚων, εφαρμόζουν την απαγόρευση των σισιτίων διώκοντας την Κοινωνική Κουζίνα από το χώρο που σιτίζει άπορους, άστεγους και πεινασμένους συνανθρώπους μας. Προσεχώς, η σειρά της Σπλάντζιας. Και φαγητό οι άποροι θα τρώνε στο μέλλον, μόνο ενόψη των Δημοτικών Εκλογών.
Φάτε Χανιώτες σκουπίδια.
Μόνο, μην παραλείψετε να συμμορφώνεστε προς τα υποδείξεις!

2 σχόλια:

  1. δεν ισχυει.φαρσα ειναι.να τα διασταυρωνετε αν ειναι πρωτα απο τα δελτια τυπου που αναρτωνται στο site του υπουργειου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα ακριβως αυτό γράψαμε αγαπητέ ανώνυμε: "Γιατί περί σχολίου πρόκειται". Αυτά τα σχόλια όμως είναι που αφυπνίζουν τον κόσμο και βλέπει τί γίνεται στην πραγματικότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

View My Stats

Twitter Updates