30/4/12

Το ψηφοδέλτιο του «ΟΧΙ» θα δώσει φωνή στο λαό

Η σύμπραξη του «ΟΧΙ» είναι κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί στα νεότερα ελληνικά πολιτικά δρώμενα. Είναι η συνεργασία κομμάτων (Ε.ΠΑ.Μ. με ιδρυτή τον Δημήτρη Καζάκη και Δημοκρατική Αναγέννηση με αρχηγό τον Στέλιο Παπαθεμελή), όπως και κινημάτων που ξεπήδησαν απ’ τις πλατείες των Αγανακτισμένων, καθώς και ανεξάρτητων  αγωνιστών σε ισότιμη βάση. Η κάθε πλευρά δηλαδή κρατάει τα προτάγματά της αλλά συμπράττει πάνω σε κοινούς στόχους όπως την εκδίωξη των δοσίλογων και των ξένων κέντρων εξουσίας, την καταγγελία των μνημονίων, την μονομερή διαγραφή του χρέους και την αποκατάσταση της δημοκρατίας. Σε όσα θέματα προέκυψαν διαφωνίες όπως π.χ. στην έξοδο απ’ το ευρώ που έχει ως πρόταγμά του το Ε.ΠΑ.Μ, συμφωνήθηκε να δοθεί η ευκαιρία στο λαό να αποφασίσει μέσω δημοψηφίσματος (τί πιο δημοκρατικό!).
            Το κάλεσμα για ισότιμη συνεργασία έγινε ανοιχτά στα λεγόμενα αντιμνημονιακά κόμματα, τα οποία όμως επέλεξαν είτε να παραμείνουν απομονωμένα, όπως το π.χ. το ΚΚΕ, είτε ζήτησαν την προσχώρηση των μικρότερων κομμάτων στη δική τους «στέγη», όπως π.χ. ο ΣΥΡΙΖΑ και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες. Στη σύμπραξη του «ΟΧΙ», οι συνεργαζόμενοι προτίμησαν να κρατήσουν την αυτοτέλειά τους και να ακούσουν το πρόταγμα του λαού που ζητάει τα αντιμνημονιακά κόμματα ν’ αφήσουν τις περιχαρακώσεις, τα αρχηγιλίκια, τους εγωισμούς, ακόμα και τις ιδεολογίες τους προς το παρόν, και να ενώσουν τις δυνάμεις τους για το συμφέρον της χώρας μας που βρίσκεται σ’ ελεύθερη πτώση και μέχρι τον Ιούνιο θα σκάσει στο έδαφος χωρίς αλεξίπτωτο.
            Ο λαός θα κρίνει σύντομα ποιοί θέλουν πραγματικά ν’ αλλάξουν το σάπιο πολιτικό σύστημα και ποιοί παλεύουν να το συντηρήσουν απλά καταγγέλλοντάς το. Θα το δούμε στο επόμενο εκλογικό επεισόδιο... Όσο για τους καλοθελητές που «καλοπροαίρετα» επικρίνουν την προσπάθεια αυτή, μια και κατά βάθος την τρέμουν, θα τους βάλει στη θέση τους η Ιστορία...
            Στις 6 Μάη, ψηφίζουμε «ΟΧΙ» στους προδότες, «ΟΧΙ» στην τρόικα και το ΔΝΤ, «ΟΧΙ»  στο χρέος, «ΟΧΙ» στους κερδοσκόπους, «ΟΧΙ» στους διαπλεκόμενους, «ΟΧΙ» στα λαμόγια, «ΟΧΙ» στο σάπιο πολιτικό σύστημα.
ΝΑΙ στην ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ, ΝΑΙ στη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΝΑΙ στη ΛΑΪΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, ΝΑΙ στην ψήφο στο ψηφοδέλτιο του «ΟΧΙ», για να δώσουμε τη δυνατότητα να ακουστούν αυθεντικές, ανεξάρτητες από συμφέροντα φωνές στο κοινοβούλιο, σαν αυτή του οικονομολόγου Δημήτρη Καζάκη.

                                                                        Τατιάνα Τουζλούκωφ
                                                                           Ψυχολόγος / Δημιουργός Κοσμημάτων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

View My Stats

Twitter Updates