11/12/13

Χριστουγεννιάτικο Παζάρι αγάπης στο Πολύκεντρο της Σούδας

Χριστουγεννιάτικο Παζάρι φιλανθρωπικού χαρακτήρα διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά ο Δήμος Χανίων σε συνεργασία με τον Δημοτικό Οργανισμό Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας (Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π.) και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σούδας.

Το παζάρι θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 13 έως και την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013 στο Πολύκεντρο της Σούδας, ενώ μέρος των εσόδων του θα διατεθεί για τη στήριξη των γευμάτων αλληλεγγύης της Δημοτικής Ενότητας Σούδας.


Όπως επισημάνθηκε σήμερα, Τετάρτη 11/12/2013, το πρωί, στο πλαίσιο Συνέντευξης Τύπου, που παραχωρήθηκε από τους διοργανωτές στην Αίθουσα Τύπου του Δημοτικού Καταστήματος Χανίων, οι επισκέπτες θα μπορούν να βρουν στο παζάρι αγάπης δώρα Χριστουγέννων, λαχνούς με πλούσια δώρα, κεραμικές δημιουργίες, κοσμήματα, γούρια και σπιτικές λιχουδιές.

Καλούμε αυτούς, που μπορούν, να συνδράμουν αυτούς που βρίσκονται σε δυσχερή θέση”, τόνισε ο Δήμαρχος Χανίων, Μανώλης Σκουλάκης, κατά τη διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου, υπογραμμίζοντας ότι η Χανιώτικη κοινωνία είναι κοινωνία αλληλεγγύης, η οποία βοηθά και στηρίζει κάθε προσπάθεια φιλανθρωπικού χαρακτήρα.

Για τριήμερο καλλιτεχνικής δημιουργίας και προσφοράς έκανε λόγο από την πλευρά του ο Αντιδήμαρχος Χανίων, αρμόδιος για θέματα πολιτισμού, Δημήτρης Λειψάκης, τονίζοντας ότι τα αποτελέσματα των συλλογικών προσπαθειών υπερτερούν των μεμονωμένων δράσεων.

Ο Δημοτικός Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας καθημερινά μέσα από τις δράσεις και τα προγράμματα του στέκει δίπλα στον συνάνθρωπο”, επεσήμανε η Πρόεδρος του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π., Χρύσα Μακράκη – Χαριτάκη, τονίζοντας ότι η προσφορά αγάπης και χαράς σε δύσκολες συνθήκες έχει μεγάλη αξία.

Τις παράλληλες εκδηλώσεις, που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια του bazaar, παρουσίασε ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Σούδας, Δημήτρης Κλωθάκης. Οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων χριστουγεννιάτικα τραγούδια από τα μέλη του ΚΑΠΗ Σούδας, αφήγηση παραμυθιού, χριστουγεννιάτικες κατασκευές, παράσταση μπαλέτου, κ.α.

Σημειώνεται ότι η είσοδος στο Χριστουγεννιάτικο Παζάρι είναι ελεύθερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

View My Stats

Twitter Updates