19/12/13

Νανο-σύνθετα καινοτόμα υλικά για τη συντήρηση και προστασία μνημείων και κτιρίων από τη φθορά

Η Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών με το Εργαστήριο Αναλυτικής και Περιβαλλοντικής Χημείας του Πολυτεχνείου Κρήτης και το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Χανίων στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ», ΔΡΑΣΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ 2009»: ΝΑΝΟΒΙΟΔΟΜΥΛ, σας προσκαλεί στην εσπερίδα που διοργανώνει την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 18:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Χανίων (4ος όροφος), με ταυτόχρονη διαδικτυακή ζωντανή αναμετάδοσή, μέσω του συνδέσμου http://www.ustream.tv/channel/technical-university-of-crete-channel, με θέμα: «Νανο-σύνθετα καινοτόμα υλικά για τη συντήρηση και προστασία μνημείων και κτιρίων από τη φθορά»

Η εκδήλωση απευθύνεται στους φορείς που διαχειρίζονται τη συντήρηση μνημείων, και σε κάθε ενδιαφερόμενο από τον ευρύτερο κλάδο οικοδομικής δραστηριότητας για ενημέρωση και συζήτηση σε προηγμένα νανο-υλικά. Θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά τα καινοτόμα προϊόντα νανοτεχνολογίας SurfaPore FX, τα οποία αναπτύχθηκαν στα πλαίσια του παραπάνω προγράμματος και παρέχουν σταθεροποίηση στην αποσάθρωση και προστασία σε μνημεία, αλλά και σε παραδοσιακά και σύγχρονα κτίρια. Επίσης, θα παρουσιαστούν και άλλα προϊόντα νανοτεχνολογίας που αναπτύχθηκαν  στο Πολυτεχνείο Κρήτης. 

Οργανώτρια και κεντρική ομιλήτρια της εκδήλωσης θα είναι η Αναπληρώτρια Καθηγήτρια του Πολυτεχνείου Κρήτης, Συντονίστρια του Προγράμματος κα Νόνη Μαραβελάκη. Στην εκδήλωση συμμετέχουν με ομιλίες ερευνητές του προγράμματος και φορείς που ασχολούνται με τη συντήρηση μνημείων και κτιρίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

View My Stats

Twitter Updates