23/1/14

ΣΥΡΙΖΑ-Επιτροπή Χανίων: Η καταστροφική πολιτική που προωθείται στον Τομέα της Υγείας, πρέπει να σταματήσει άμεσα



Η Νομαρχιακή Επιτροπή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ καλεί τον χανιώτικο λαό να συμμετέχει στις κινητοποιήσεις και στη συγκέντρωση στην Πλατεία της Αγοράς που αποφάσισε για την Παρασκευή 24 του Γενάρη η Ένωση Ιατρών ΕΣΥ Χανίων, για την προάσπιση της Δημόσιας Υγείας.
Σήμερα, ενώ η χώρα μας βρίσκεται σε βαθιά ανθρωπιστική κρίση λόγω της καταστροφικής πολιτικής της κυβέρνησης και ενώ κάθε μέρα γεννιόνται νέοι ανασφάλιστοι, φτωχοί και ανήμποροι, το Υπουργείο Υγείας ανακοινώνει την μετατροπή του ΕΟΠΥΥ σε αποκλειστικά αγοραστή υπηρεσιών υγείας, κατεδαφίζοντας και αυτές τις υποβαθμισμένες υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας που παρείχαν μέχρι σήμερα το ΙΚΑ και ο ΕΟΠΥΥ. Με απλά λόγια ΚΑΤΑΡΓΕΙ τη δωρεάν δημόσια πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας!
Η καταστροφική πολιτική που προωθείται στον Τομέα της Υγείας, πρέπει να σταματήσει άμεσα. Η υγεία αποτελεί θεμελιώδες κοινωνικό αγαθό και ανθρώπινο δικαίωμα και όχι εμπόρευμα προς πώληση με τους κανόνες της καπιταλιστικής  αγοράς
Οι φορείς και οι πολίτες των Χανιών αγωνίζονται με όλο τον ελληνικό λαό για:
·         Να μην διαλυθεί η δημόσια Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.
·         Να σταματήσει το «χαράτσι» στους ασθενείς για επισκέψεις - φάρμακα - εξετάσεις
·         Να σταματήσει η εμπορευματοποίηση της υγείας και η προωθούμενη εκχώρηση στις μεγάλες επιχειρήσεις υγείας
·         Να προωθηθεί εθνικός σχεδιασμός για την υγεία και την περίθαλψη του ελληνικού λαού με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκομένων (κομμάτων - φορέων - πολιτών)


--
Ανάρτηση Από τον/την ΣΥΡΙΖΑ1 στο ΣΥΡΙΖΑ-Επιτροπή Χανίων τη 1/22/2014 01:58:00 μ.μ. --
Λάβατε αυτό το μήνυμα επειδή έχετε εγγραφεί στην ομάδα SyrizaChania των Ομάδων Google.

Για να καταργήσετε την εγγραφή σας από αυτή την ομάδα και να σταματήσετε να λαμβάνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από αυτή, στείλτε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση syrizachania+unsubscribe@googlegroups.com.
Για να αναρτήσετε κάτι σε αυτήν την ομάδα, αποστείλετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση syrizachania@googlegroups.com.
Για περισσότερες επιλογές, επισκεφτείτε τη διεύθυνση https://groups.google.com/groups/opt_out.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

View My Stats

Twitter Updates