18/2/14

Επίσημη στήριξη της ΔΗΜΑΡ στον Τάσο Βάμβουκα

Την επίσημη στήριξή της στο προσωπο του Τάσου Βάμβουκα δίνει η ΔΗΜΑΡ με απόφαση της Εκτελεστικής της Επιτροπής. Στις πρώτες υποψηφιότητες σε περιφέρειες της χώρας κατέληξε, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, στη συνεδρίασή της η Εκτελεστική Επιτροπή της ΔΗΜΑΡ ενώ συζήτησε κατ΄ αρχήν τα βασικά σημεία της συμφωνίας με προσωπικότητες και κινήσεις για τη συγκρότηση του «τρίτου πόλου».

Η ΔΗΜΑΡ πρόκειται να στηρίξει στην περιφέρεια Ηπείρου τον Γ. Ζάψα, μέλος της ΚΕ του κόμματος, στο Βόρειο Αιγαίο τον Γ. Σπιλάνη, πανεπιστημιακό, στην Κρήτη τον Α. Ανιψητάκη, μέλος της ΚΕ του κόμματος και στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη τον Β. Τραϊφόρο, επίσης μέλος της ΚΕ της ΔΗΜΑΡ.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οριστικοποιήθηκαν οι υποψηφιότητες δημάρχων, του Κ. Βλάχου για το Μαρούσι, του Τ. Καφατσάκη στου Ζωγράφου, του Χ. Βοσκόπουλου στην Καισαριανή, του Γ. Αράπογλου σε Νέα Φιλαδέλφεια - Χαλκηδόνα, του Γ. Κονδύλη στον Άλιμο, του Γ. Τσουκαλά νυν δημάρχου στην Ελευσίνα, του Γ. Ιωακειμίδη, νυν δημάρχου, σε Νίκαια - Α. Γ. Ρέντη, του Γ. Βάμβουκα στα Χανιά και του Γ. Χάλαρη στην Θήρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

View My Stats

Twitter Updates