15/1/15

Πώς ο Λαζόπουλος σφράγισε την αυτοδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ

Λυσσάξανε στη ΝΔ και βγάλανε ΔΤ για το Λαζόπουλο. Γιατί; Γιατί ο Λαζόπουλος αναπλήρωσε όλο το χαμένο τηλεοπτικό χρόνο που έλειπε από το ΣΥΡΙΖΑ και τους διέλυσε κυριολεκτικά όλο το προπαγανδιστικό οικοδόμημα, μέσα σε λίγη ώρα. Ας μην ξεχνάμε πως η εκπομπή του Λαζόπουλουυ τα σπάει όλα σε ακροαματικότητα.
«Μου μεταφέρουν πως θα βρεθώ σε χαντάκι». «Με ελέγχουν πριν και μετά από κάθε εκπομπή». «Αν κάποτε βρεθούν πραγματικοί εισαγγελείς σε αυτή τη χώρα, Αδωνις, Πλεύρης κ.λπ. θα μπουν φυλακή». «Θέλουν να γίνω Πρετεντέρης αλλά δεν θα γίνω ποτέ Πρετεντέρης...».
Αυτές είναι κάποιες από τις ατάκες που χρησιμοποίησε χθες το βράδυ ο Λάκης Λαζόπουλος στο «Αλ Τσαντίρι» στον Alpha, προκαλώντας την έντονη αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας, η οποία μέσω της Μαρίας Σπυράκη τον κατηγορεί ως «πάμπλουτο έμπορο του ανθρώπινου πόνου» και «προπαγανδιστή των θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ».
Ο Λαζόπουλος αναφέρθηκε στο θέμα των καταγγελιών Χαϊκάλη περί απόπειρας δωροδοκίας του, τονίζοντας ότι ο ίδιος δεν έκανε κανενός είδους μοντάζ. «Το υλικό ήταν νόμιμο, εγώ καθάρισα τον ήχο. Δυνάμωσα τον διάλογο για να καταλαβαίνουν». Αναφέρθηκε επίσης στις καταγγελίες του Αδωνι Γεωργιάδη ότι έβγαλε 3.000.000 ευρώ στο εξωτερικό, τονίζοντας ότι τα οικονομικά του ελέγχονται πριν και μετά από κάθε «Τσαντίρι». Παράλληλα, άφησε σαφείς βολές εναντίον του (από την εποχή που την ακόμα στο ΛΑΟΣ) υπενθυμίζοντας ύποπτες -όπως τις χαρακτήρισε- επερωτήσεις που έκανε στη Βουλή για τα υποβρύχια και τα ελικόπτερα Super Puma.
Από τις βολές και τη σάτιρά του δεν ξέφυγαν ούτε ο Γιώργος Παπανδρέου, για τον οποίο σχολίασε ότι έφτιαξε κόμμα για να έχει ασυλία ώστε να μην μπει φυλακή, ούτε ο Σταύρος Θεοδωράκης («Το Μega προσπαθεί να είναι το τρίτο κόμμα στη Βουλή μέσω του κ. Σταύρου Θεοδωράκη»).

Η -πρώτη;- αντίδραση ήρθε έντονη και οργισμένη από την εκπρόσωπο Τύπου της Ν.Δ., Μαρία Σπυράκη, η οποία μίλησε για εκτός ορίων χυδαιότητα.
Αναλυτικά η ανακοίνωσή της: «Ο πάμπλουτος έμπορος του ανθρωπίνου πόνου, ο προπαγανδιστής των θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ, ο στενός συνεργάτης του κ. Τσίπρα, ο πρωταγωνιστής της υπόθεσης Χαϊκάλη, ξεπέρασε κάθε όριο χυδαιότητας» αναφέρεισ τη δήλωσή της η κ. Σπυράκη.
«Βέβαια, παρέλειψε να μας πει για ποιό λόγο έβγαλε πάνω από 3 εκατομμύρια ευρώ στο εξωτερικό, την περίοδο 2010- 2011, την ώρα που οι Έλληνες ζούσαν τον τρόμο της χρεοκοπίας.
Το ερώτημα που τίθεται και για τον ίδιο και για τον κ. Τσίπρα, είναι γιατί δεν φέρνει τώρα τα λεφτά του πίσω στην πατρίδα;»
«Τι γνωρίζει ο κ. Λαζόπουλος που δεν γνωρίζουν οι υπόλοιποι Έλληνες;».
Δείτε ένα απόσπασμα από αυτά που είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

View My Stats

Twitter Updates