16/6/12

"Ψηφίζω ΣΥΡΙΖΑ"

"Ψηφίζω ΣΥΡΙΖΑ γιατί για πρώτη φορά υπάρχει μια ελπίδα να αλλάξει κάτι με τις εκλογές, να κάνουμε κάποια βήματα μπροστά και να αναπνεύσει η κοινωνία ελεύθερα -μετά από δυομιση χρόνια μνημονιακού μεσαίωνα- κι είναι ανόητη εμμονή να λέμε αυτή τη στιγμή “δεν μπορεί να αλλάξει τίποτα με τις εκλογές”. Ήδη άλλαξε! Ο πανικός των διαπλεκόμενων συμφερόντων στην Ελλάδα και την Ευρώπη, δεν είναι σαφής ένδειξη ότι κάτι άλλαξε? Ότι ξαφνικά όλα τα ανακτοβούλια της Ευρώπης, οι μεγαλοτραπεζίτες, οι G8, ελληνικά και ξένα μίντια, ασχολούνται κάθε μέρα με την Ελλάδα και για α πείσουν τους Έλληνες ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι η καταστροφή τους, δεν είναι σαφής ένδειξη ότι κάτι άλλαξε?

Ψηφίζω ΣΥΡΙΖΑ γιατί εκτός από ιδεολόγος είμαι και άνεργος και χρειάζομαι δουλειά τώρα. Γιατί δεν θέλω να μειωθεί άλλο η σύνταξη του πατέρα μου. Γιατί χρειάζομαι ασφάλιση και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη για μένα και για τα παιδιά μου. Γιατί χρειάζομαι αστυνομία που να με προστατεύει από την εγκληματικότητα και όχι να με σακατέβει όταν διαδηλώνω τα δίκια μου. Γιατί απαιτώ ένα κράτος αρωγό μου και συμπαραστάτη μου και όχι εχθρό μου. Ένα κράτος για τον πολίτη και όχι ένα κράτος λωποδύτη! Γιατί έχω ανάγκη από ΕΛΠΙΔΑ, έχω ανάγκη να πιστεύω σε ένα ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ! Που όμως θα αρχίσει ΣΗΜΕΡΑ!

Ψηφίζω ΣΥΡΙΖΑ γιατί το χρωστώ στον εαυτό μου. Στους γονείς μου που μόχθησαν να με μεγαλώσουν και δεν αντέχουν να με βλέπουν να υποφέρω. Γιατί το χρωστώ στα παιδιά μου. Και τελικά, γιατί το χρωστώ σε σένα. Ναι, σε σένα, που είσαι ακριβώς σαν και μένα, μια ζωή “στην απέξω”. Που δεν έκλεψες, δεν “τα έφαγες μαζί τους”, που σε κοροϊδέψανε, σε ταπεινώσανε, σε σπρώξανε στην εξαθλίωση. Που δούλεψες μια ζωή για να φτάσεις να μην έχεις τίποτα. Ψηφίζω ΣΥΡΙΖΑ γιατί το χρωστώ σε σένα. Και θα είμαι πολύ χαρούμενος αν ψηφίσεις κι εσύ ΣΥΡΙΖΑ. Γιατί το χρωστάς σε μένα…”

(Ανυνύμου Έλληνος)
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

View My Stats

Twitter Updates