16/6/12

Μην αφήσετε τους κλέφτες να ξανακυβερνήσουν την πατρίδα μας

Aξιοι της μοίρας τους είναι, όσοι μετά από τόσες δεκαετίες λεηλασίας από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ θα επιτρέψουν στον εαυτό τους να τρομοκρατηθεί από την απίστευτη προπαγάνδα, τις επεμβάσεις των ξένων στα εσωτερικά μας, τις απειλές, τους εκβιασμούς, τα ψέματα και τη δημαγωγία του Σαμαρά. Ζήσαμε τα τελευταία δύο χρόνια, απανωτά πραξικοπήματα στο κοινοβούλιο, ζήσαμε τη διάλυση του κράτους, την κατάλυση των δημοκρατικών θεσμών, τη μετατροπή της χώρας μας σε προτεκτοράτο της γερμανίας. Και τώρα βλέπουμε απροκάλυπτα αυτούς που χρόνια έκλεβαν και εξαπατούσαν τους ελληνες να χάνουν την εξουσία - που θεωρούσαν ότι κατέχουν εσαεί βάση κάποιου κληρονομικού δικαιώματος που τους παραχώρησε η διεθνής μασωνία, να λασπολογούν και να υπερβαίνουν κάθε όριο ηθικής και δημοκρατικής δεοντολογίας.
Οι ελιτιστές αυτοί της πολτικής που τολμούν να λένε, ότι μόνο αυτοί έχουν δικαίωμα στη διακυβέρνηση της χώρας, αυτοί οι ξετσίπωτοι κλέφτες, οι δολοφόνοι του λαού που για να προστατέψουν τις ανίερες σχέσεις τους με το χρήμα, δε δίστασαν να ξεπουλήσουν ολόκληρη τη χώρα, με τις υποδομές και το φυσικό της πλούτο.
Βάζουν ξένους παράγοντες να δυναμιτίσουν το κλίμα και κάνουν ότι μπορούν γθια να προκαλέσουν εμφύλιο. Σκεφτείτε, πόσο στήριξαν το ευρώ στο ελληνικό πείραμα. Δεν είναι καθόλου τυχαία αυτή η διεθνής επίθεση που γίνεται απο παντού προσπαθώντας να πείσει τους έλληνες να μη βγάλουν αντιμνημονιακή κυβέρνηση. Επιβεβαιώνει τις αναλύσεις που λένε ότι αν η Ελλάδα βγει από το ευρώ, θα καταρρεύσει η παγκοσμια οικονομία. Επιβεβαιώνουν δηλαδή τον Τσίπρα, τον Καμμένο, αλλά και τον Προβόπουλο και άλλους, που λένε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να "μας βγάλουν από το ευρώ".
Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Οι έλληνες δεν πρέπει να πέσουν θύματα της τρομοκρατίας. Μια μνημονιακή κυβέρνηση θα σημάνει το τέλος του ελληνισμού, ανεπιστρεπτί. Δεν υπάρχει καμία δύναμη μετά που θα μπορέσει να μας οδηγήσει ξανά σε δημοκρατικές εκλογές για τα επόμενα χρόνια, μέχρι την ολοκλήρωση του προγράμματος τριχοτόμησης της χώρας, ένα στόχο που προσπαθούν να επιτύχουν από το 19ο αιώνα και που μόνο ο Ελευθέριος Βενιζέλος απέτρεψε την επίτευξή του.
Ετοιμάζονται να μας δώσουν το τελικό χτύπημα τώρα.
Μην τους πιστεύετε. Μη φοβάστε. Οι λαοί του κόσμου περιμένουν την Ελλάδα να ξυπνήσει. Περιμένουν τους Ελληνες να αλλάξουν τον ρου της ιστορίας, για άλλη μια φορά.
Ψηφίστε αυτό που σας ζητάνε να μην ψηφίσετε.
Ψηφίστε ΣΥΡΙΖΑ για να έχει τη δύναμη ο λαός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

View My Stats

Twitter Updates