14/11/12

Κάλεσμα του ΕΠΑΜ για συμμετοχή στις εκδηλώσεις για τη 17 Νοέμβρη

To Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο καλεί τους πολίτες να συμμετέχουν μαζικά στον εορτασμό της επετείου της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, τον Νοέμβρη του 1973, ενάντια στην Χούντα των συνταγματαρχών. Με κάθε μέσο και με κάθε τρόπο, σε κάθε εκδήλωση και διαδήλωση, με την παρουσία μας στους δρόμους ή όπου αλλού, να κάνουμε σαφές στο συνεργαζόμενο με τις δυνάμεις κατοχής υποτελές κυβερνητικό σχήμα, ότι δε πρόκειται να κάνουμε πίσω. Δεν πρόκειται άλλο να σκύψουμε το κεφάλι. Ο λαός δε θα «σφίξει άλλο το ζωνάρι». Φτάνει πια! Έφτασε η ώρα του λαού, να μιλήσει με θάρρος, να πιάσει τη ζωή του στα χέρια του, να γίνει αφέντης στον τόπο του.


Το ποτάμι δε γυρίζει πίσω. Ήρθε ο καιρός, τα λαμόγια και τα οικονομικά καρτέλ που έφεραν τη χώρα στην χρεοκοπία, να πληρώσουν. Να πληρώσουν για το απέραντο χάος που βύθισαν μια χώρα, που οι παραγωγικές, οικονομικές και πολιτιστικές υποβόσκουσες δυνάμεις της, μπορούν να την κάνουν κυρίαρχη στην διαδικασία αφύπνισης των λαών σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Λαέ βγες στον δρόμο. Τρομοκράτησε με την παρουσία σου και το θάρρος σου, τους πραγματικούς τρομοκράτες της ζωής σου. Ήρθε η ώρα να πούμε το δικό μας μεγάλο «ΟΧΙ» !

Συμμετέχουμε στις εκδηλώσεις για την επέτειο της 17ης Νοέμβρη.
Ετοιμάζουμε τη δική μας επόμενη μέρα !
Μακριά από ανεπρόκοπους εκπροσώπους που σκύβουν το κεφάλι σε κάθε Μερκελ, Σόιμπλε και Ομπάμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

View My Stats

Twitter Updates