25/2/13

Με οδηγίες του Βερολίνου, η "συγχώνευση" των αναπτυξιακών υποδομών της Κρήτης

"Γραμμή" από το Βερολίνο πήρε ο Μανούσος Βολουδάκης πριν βάλει την υπογραφή του για τη δημιουργία του φορέα που θα ξεπουλήσει όλες τις υποδομές της Κρήτης.
Ο υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης,  βρέθηκε πριν από  λίγο καιρό στο Βερολίνο, προκειμένου να εκπροσωπήσει την κυβέρνηση στο διεθνές συνέδριο για τη Διοικητική Μεταρρύθμιση (International Regulatory Reform Conference 2013), το οποίο διοργανώθηκε από τον Οργανισμό Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ), υπό την αιγίδα της γερμανικής κυβέρνησης  στις 31 Ιανουαρίου και την 1η Φεβρουαρίου.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο κ. Βολουδάκης συναντήθηκε με την υφυπουργό Εσωτερικών, αρμόδια για θέματα ηλεκτρονικής διακυβέρνησης της γερμανικής κυβέρνησης, Rogall- Grothe, τον Γερμανό υφυπουργό Οικονομίας και Τεχνολογίας, Peter Hintze, καθώς και τον υφυπουργό Εργασίας και εντεταλμένο της γερμανικής κυβέρνησης για την Ελληνο-Γερμανική Συνέλευση, Hans-Joachim Fuchtel. 

Προσέξτε τί επιχειρήματα επικαλείται ο υφυπουργός στο παρακάτω βίντεο (ξεπέρασμα γραφειοκρατικών εμποδίων). Προσέξτε επίσης, την...αντικειμενικότητα και τις.....δύσκολες ερωτήσεις, που κάνει η "δημοσιογράφος"  της Νέας Τηλεόρασης!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

View My Stats

Twitter Updates