29/5/13

Συμπλέει με την κυβερνητική πολιτική το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων;

"Δεν θα αποδεχτούμε τον εκφασισμό της κοινωνίας" δηλώνει η Πολιτική Κίνηση Ελεύθερων Επαγγελματιών Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ σχολιάζοντας την ανακοίνωση του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων που ζητά να μη γίνονται οι διαδηλώσεις σε...ώρες καταστημάτων! Κι όλα αυτά μία μέρα πριν την ανακοίνωση της κυβέρνησης για την πρόθεσή της να περιστείλει το δικαίωμα στη διαδήλωση. Ο συσχετισμός ανάμεσα στο Δ.Σ. του ΕΣΧ και την κυβερνητική πολιτική είναι προφανής.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Της Πολιτικής Κίνησης
Ελευθέρων Επαγγελματιών Χανίων
του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ

Τυχαίο;
Τη μία μέρα το ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων αναδεικνύει ως αιτία της απελπιστικής κατάστασης που έχει περιέλθει ο Εμπορικός κόσμος τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας των πολιτών ζητώντας τη σιωπή τους και την επομένη ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Δένδιας ανακοινώνει μέτρα περιορισμού των δημόσιων διαμαρτυριών πολιτών θέτοντας μάλιστα ελάχιστο(!!) αριθμό συμμετοχής .(Άραγε μήπως θα θέσει και μέγιστο επιτρεπόμενο αριθμό;).
Είμαστε βέβαιοι ότι τέτοιες απόψεις δεν εκφράζουν τη πλειονότητα των Εμπόρων των Χανίων. Δεν έχουν καμία σχέση με τις ανησυχίες και τις αγωνίες όλων μας να κρατήσουμε ζωντανές τις επιχειρήσεις μας.
Δεν είναι μόνο θέμα υπεράσπισης της Δημοκρατίας και θεμελιωδών δικαιωμάτων του ανθρώπου κατοχυρωμένα από τη Γαλλική Επανάσταση.
Είναι κυρίως θέμα αποτροπής της προσπάθειας εκφασισμού της κοινωνίας που επιχειρείται. Μας νομίζουν ανόητους και αμόρφωτους.
Έτοιμους να «πουλήσουμε» τα πάντα.
Πιστεύουν ότι μπορούν να μας πείσουν ότι αυτοί είναι οι σωτήρες και ο εχθρός είναι ο εαυτός μας, είναι ο διπλανός μας.
Η ιστορία του τόπου μας δείχνει όμως άλλα. Αργά ή γρήγορα. Όσο πιο γρήγορα τόσο το καλύτερο. Από μας εξαρτάται.

Πολιτική Κίνηση Ελευθέρων Επαγγελματιών Χανίων
του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

View My Stats

Twitter Updates