18/6/13

Συν Αθηνά και χείρα κίνει

Έφθασε η λυπητερή... Αν δεν έχετε λάβει ακόμα τη δική σας, πριν ανοίξετε τον φάκελλο διαβάστε την παράκληση του "υπουργείου" Οικονομικών: "Αν ο παραλήπτης έχει αλλάξει διεύθυνση, ο φάκελλος να επιστραφεί στη διεύθυνση Τ.Θ. 1075, 101 10 ΑΘΗΝΑ".

Ας επιστρέψουμε όλοι μας στον κ. Οικονομικό Διευθυντή της Τρόικας Εσωτερικού, ως ανεπίδοτες, τις προσωπικές λυπητερές μας, σημειώνοντας την ένδειξη "Άγνωστος παραλήπτης".

Με 100.000 επιστροφές, θα κοιτάνε ο ένας τον άλλον αμήχανοι. Με 200.000 επιστροφές θα αρχίσουν να απειλούν από τις δωρεάν παραχωρημένες συχνότητες των μέσων μαζικής εξαπάτησης -πλην ΥΕΝΕΔ, φυσικά

Στις 300.000 επιστροφές, άλλοι θα πάθουν νευρικό κλονισμό, άλλοι θα αρχίσουν ακατάληπτους διάλογους με τον Θεό.

Σύμφωνα με έγκυρους υπολογισμούς στις 500.000 επιστροφές θα επιτάξουν τα λιγοστά ναυλωμένα για τις καλοκαιρινές πυρκαγιές ελικόπτερα και θα πάνε από κει που' ρθαν.... 

Αν δε βάλομε όλοι από ένα χεράκι, όσοι τουλάχιστον μπορούμε να αντέξομε τις συνέπειες, αρνούμενοι να πληρώνουμε τους άδικους και παράνομους φόρους, πώς αλλιώς θα αποτύχει το επιχειρησιακό σχέδιο που έχει αναλάβει  από τους  εντολείς του να διεκπεραιώσει ο κ. Στουρνάρας?

Μια ιδέα από την ΟΚΤΑΝΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

View My Stats

Twitter Updates