17/7/13

Τί λέει ο Σκουλάκης για τους πλειστηριασμούς; Τώρα που βρήκαμε παπά, να θάψουμε πεντέξι!

Τώρα που βρήκαμε παππά, να θάψουμε 5-6!
Αυτό απαντάει στην ουσία ο Δήμαρχος Χανίων Μ. Σκουλάκης, σε πολίτη των Χανίων που τον προκάλεσε να δώσει απάντηση στις καταγγελίες που δημοσιεύονται σε έντυπα και διαδικτυακά μέσα των Χανίων για τη συμμετοχή του Δήμου στους πλειστηριασμούς των σπιτιών δεκάδων συμπολιτών μας!
Υπενθυμίζουμε ότι πρόκειται για έγγραφο που απέστειλε η ΟικονομικήΥπηρεσία του Δήμου προς όλα τα συμβολαιογραφία των Χανίων και ζητάει συγκεκριμένα: «Παρακαλούμε όπως στη λίστα δημόσιων υπηρεσιών που ενημερώνετε για τη διεξαγωγή πλειστηριασμών προστεθεί και η υπηρεσία μας λόγω έννομου συμφέροντος προκειμένου να απαιτεί τις βεβαιωμένες ληξιπρόθεσμες οφειλές.»
Ιδού λοιπόν τι απαντάει, ανεπίσημα σε πολίτη και με το γνωστό αλλαζονικό υφάκι του, ο Σκουλακης:

  • Efthimis Lekakis Καμιά κουβέντα για το έγγραφο των υπηρεσιών του Καλλικρατικού Δήμου προς τους Συμβολαιογράφους με το οποίο ζητά να τον ειδοποιούν για να εισπράξει τις οφειλές από κλίσεις, όταν βγάζουν στο σφυρί τα σπίτια των άμοιρψν δανειοληπτών, ΔΕ ΘΑ ΠΕΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ο κατά τα άλλα λαλίστατος star της ΤV μ=Μανώλης Σκουλάκης; Ήθελα να 'ξερα με τι μούτρα θα ξαναζητήσει την ψήφο του Χανιώτικου Λαού!!!
  • Skoulakis Manolis Tο εν λόγω έγγραφο στάλθηκε στους Συμβολαιογράφους από την Οικονομική Υπηρεσία του δήμου όχι για να κινήσει την διαδικασία των πλειστηριασμών αλλά για να ενημερώνεται ο Δήμος για αυτούς που έχουν ξεκινήσει ήδη και να μπορεί να λαμβάνει αυτά που οφείλονται προς το Δήμο όπως η νομοθεσία ορίζει. Καλό θα ήταν δε κ. Λεκάκη - στο μέτρο που δεν μπορείτε ή δεν θέλετε να κατανοήσετε το νόημα ενός τέτοιου υπηρεσιακού εγγράφου - να ρωτάτε κάποιο πιο ειδικό ή την ίδια την υπηρεσία που συνέταξε το έγγραφο, ώστε να μην προβαίνετε σε λανθασμένες διαπιστώσεις και σε μειωτικά σχόλια στο πρόσωπο μου όπως συστηματικά και σκόπιμα κάνετε.
  • Efthimis Lekakis Επί δύο μέρες ημερήσια εφημερίδα των Χανίων καλούσε το Δήμαρχο να πάρει θέση και ο Δήμαρχος Χανίων κώφευε. Εύλογα τα ερωτήματα όχι μόνο δικά μου αλλά πλείστων όσων συνομίλησα. Άλλωστε το έγγραφο είχε κοινοποιηθεί στον Δήμαρχο. Επομένως, γνωρίζοντάς το απέφευγε να απαντήσει. Προσωπική μου άποψη: Ο Δήμαρχος και κάθε αιρετός άρχων, οφείλει να προστατεύει τους πολίτες από την πρωτοφανή ανθρωπιστική κρίση, για την οιποία φέρει τεράστια ευθύνη, όταν μάλιστα, χωρίς επιφυλάξεις, εψήφισε το μνημόνιο που την προκάλεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

View My Stats

Twitter Updates