23/9/13

Ηθικοί Αυτουργοί σε δολοφονία


Συνεργοί στο διαρκές έγκλημα της προώθησης του νεοναζιστικού κόμματος, ηθικοί αυτουργοί στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, αυτοί που όπλισαν το χέρι της Χρυσής Αυγής δίνοντάς της δύναμη, νομιμοποιώντας τη δράση της, αμβλύνοντας τα μισαλόδοξα κυρήγματά της.
Εκδότες ανυπόληπτοι, δημοσιογράφοι εγνωσμένης υποκειμενικότητας , καλλιτέχνες μετρίου αναστήματος, μειωμένου κύρους και νοημοσύνης και αποτυχημένοι πολιτικοί με ανύπαρκτη πολιτική αντίληψη, πουλάνε εδώ και λίγα χρόνια το "προϊόν" Χρυσή Αυγή στα πιο φτωχά και αμόρφωτα στρώματα της κοινωνίας, άλλοι εσκεμμένα κι αλλοι από βλακεία.
Νεοναζισμός για χαζούς, θα μπορούσε να είναι ο τίτλος της λίστας όσων έχουν ειπωθεί κι όσων έχουν γραφτεί για το προμοτάρισμα της Χρυσής Αυγής ως αντίπαλο δέος στην επέλαση του αριστερού "μιάσματος" του ΣΥΡΙΖΑ.
Να όμως που ο ρόλος της Χρυσής Αυγής και το πραγματικό της πρόσωπο αποκαλύπτεται, κι όλοι αυτοί μένουν έκθετοι στην κοινή γνώμη για όσα έχουν πει. Δεν μπορούν να καλυφθούν πίσω από την άγνοια, γιατί τους είχαμε προειδοποιήσει για το αυγό του φιδιού. Δεν μπορούν (αν και προσπαθούν) να 'ξεπλύνουν" τα εγκλήματα γιατί έχουν ομολογηθεί. Ολοι αυτοί, οι ηθικοί αυτουργοί των εγκλημάτων της Χρυσής Αυγής πρέπει να δώσουν λόγο,  άλλοι στη δικαιοσύνη, άλλοι στο "κοινό" τους. Να στιγματιστούν ως εραστές της' βίας, ως οπαδοί μιας εγκληματικής οργάνωσης, ως εχθροί της δημοκρατίας και του λαού, να εκδιωχθούν από τις δουλειές τους, να απομονωθούν από την κοινωνία και να τιμωρηθούν από το κοινό που τους πιστεύει και τους ακολουθεί.
Να τελειώσουμε τις καριέρες τους, εδώ και τώρα.

 Μπάμπης Παπαδημητρίου: «Γιατί όχι μία σοβαρότερη Χρυσή Αυγή να τη δεχτούμε να υποστηρίξει μια συντηρητική συμμαχία.»

 Γιάννης Πλούταρχος: «Θα ψηφίσω Χρυσή Αυγή, αν είναι να μας βγάλει από το αδιέξοδο»
 Γιώργος Τράγκας : «Έχουν οι έρθει οι άνθρωποι [σ.σ. οι χρυσαυγίτες] όμως σε πλήθος εκπομπών μου και μου έχουν πει ότι δεν είναι ναζιστικό κόμμα, έχουν διαψεύσει όλες τις σχέσεις με νεοναζιστικές οργανώσεις που επικαλούνται διάφοροι..»
 Μητροπολίτης Αμβρόσιος: «Η Χρυσή Αυγή μπορεί να καταστεί γλυκιά ελπίδα για τον πολίτη”
 Πέτρος Γαϊτάνος: «Μου αρέσει ο τσαμπουκάς της Χρυσής Αυγής»
 Σταμάτης Γονίδης: «Κάθε φορά κάποιον πρέπει να κάψουν για να αποδεικνύουν ότι είναι δημοκράτες. Να λοιπόν γιατί ο λαός που δεν μασάει κουτόχορτο ψηφίζει Χρυσή Αυγή.»
 Ντόρα Μπακογιάννη: «Εμένα η Χρυσή Αυγή μου φέρεται με το “σεις και με το σας”»
Ανδρέας Λοβέρδος: “η ΧΑ είναι αυθεντικό κίνημα”

 Γιάννης Μπέζος : «Το χαστούκι [του Κασιδιάρη] δεν σημαίνει ότι κάποιος χαστούκισε κάποιον συνάνθρωπό μας. Συμβολίζει χτυπάω κάτι κατεστημένο.»
 Βύρων Πολύδωρας: «Βεβαίως συνεργασία με τη Χρυσή Αυγή» | «Η Χρυσή Αυγή δεν είναι απειλή για τη Δημοκρατία»
 Γιάννης Πρετεντέρης: “Χρυσή Ευκαιρία η ΧΑ”
 Παναγιώτης Ψωμιάδης: «Νέα Δημοκρατία και Χρυσή Αυγή είναι αδελφά κόμματα.»
Νότης Σφακιανάκης «Η Χρυσή Αυγή ουσιαστικά αφυπνίζει αυτό που πρέπει να κάνουμε μόνοι μας. Να μην επιτρέπουμε σε κανέναν να έρθει να μας βιάσει.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

View My Stats

Twitter Updates