23/10/13

Αποποιείται πάσα ευθύνη για την κατάντια των αθλητικών υποδομών ο Σκουλάκης

Αποποιείται τις δικές του ευθύνες, από την εποχή που ως βουλευτής της κυβέρνησης δεν έκανε τίποτα απολύτως για να βοηθήσει στην ολοκλήρωση των ημιτελών και στη συντηρηση και βελτίωση των αθλητικών υποδομών των Χανίων, και πετάει το μπαλάκι στη Γ.Γ.Αθλητισμού οδήμαρχος Χανίων.
Τα σοβαρά προβλήματα που καταγράφονται στις αθλητικές υποδομές, αρμοδιότητας της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού που εδρεύουν στα διοικητικά όρια του Δήμου Χανίων (Κολυμβητήριο Ακρωτηρίου, Ποδηλατοδρόμιο Ακρωτηρίου, Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Χανίων, Κολυμβητήριο Ν. Χώρας Χανίων, έλλειψη υποδομών σφυροβολίας, κ.α.), εξέθεσε στον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Ιωάννη Ανδριανό, ο Δήμαρχος Χανίων Μανώλης Σκουλάκης, κατά τη διάρκεια της πρόσφατης επίσκεψης του στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού στην Αθήνα.


Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Χανίων στον αρμόδιο υφυπουργό «τα εν λόγω προβλήματα στις αθλητικές υποδομές αποτελούν τροχοπέδη στην ανάπτυξη του Αθλητισμού στα Χανιά» ζητώντας παράλληλα να δοθούν άμεσες λύσεις από την Πολιτεία για την κατάσταση εγκατάλειψης που η ίδια έχει οδηγήσει τις αθλητικές υποδομές.

Σε συνέχεια, μάλιστα, της εν λόγω επίσκεψης του, ο Μανώλης Σκουλάκης απέστειλε σήμερα επιστολή προς τον κ. Ανδριανό με την οποία τον καλεί «να επισκεφθεί το Δήμο Χανίων το αμέσως προσεχές διάστημα, ούτως ώστε να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι τα σοβαρά προβλήματα, τις ελλείψεις αλλά και τις παραλείψεις που υπάρχουν από πλευράς Πολιτείας στον τομέα των αθλητικών υποδομών και να αναλάβει πρωτοβουλία για την επίλυση των σοβαρών ζητημάτων που ταλανίζουν τις αθλητικές υποδομές του τόπου μας».

Η αλήθεια είναι, πως για την κατάσταση στο κλειστό κολυμβητήριο και το ποδηλατοδρόμιο που έπρεπε να έχουν τελειώσει και να λειτουργούν από το 2008, τουλάχιστον, είναι πολλοί οι παράγοντες των Χανίων που φέρουν όχι μόνο πολιτικές αλλά και ποινικές ευθύνες. Κάποιοι που παρέβησαν το καθήκον τους για παράδειγμα, που ήταν η περίφραξη και η φύλαξη του κλειστου κολυμβητηρίου Ακρωτηρίου προκειμένου να μη γίνεται κάθε χρόνο πλιάτσικο στο κτίριο.  Κάποιοι που ώφειλαν έστω και με τις συνθήκες αυτές να λειτουργήσουν τμήματα των εγκαταστάσεών του. Κάποιοι που αντί να βρουν τρόπο για το πώς θα προστατεύσουν την περιουσία του Χανιώτικου λαού, μαλωναν για το ποιός θα πάρει την πατρότητα του έργου. Και λίγα λέμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

View My Stats

Twitter Updates