23/10/13

Ανακαίνισαν τους καμπινέδες και μας τα παρουσιάζουν ως "έργα"!!!

Ανακαίνισαν τα δημόσια ουρητήρια και μας το παρουσιάζουν σαν "έργο" και "είδηση" με δελτίο τύπου. Κι όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές, θα μας παρουσιάζουν ως δημοτικό έργο ακόμα και το μάζεμα των σκουπιδιών, το κλάδεμα των θάμνων ή ακόμα και την τοποθέτηση αποσμητικών στις χέστρες του δημαρχείου. Ελεος κύριοι της δημοτικής αρχής! Μην αυτοεξεφτελίζεστε άλλο! Αν δεν έχετε κάτι σοβαρό να μας δείξετε, καλύτερα να μη μας δείχνετε τίποτα!
Ακολουθεί το δελτίο τύπου που μας έστειλε το γραφείο τύπου του Δημάρχου και μάλιστα με σχετική φωτογραφία:
"Νέα εικόνα παρουσιάζουν οι δημοτικές τουαλέτες στην οδό Αφεντούλιεφ στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων, έπειτα από την ολοκλήρωση των εργασιών ανακαίνισης από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Χανίων. Οι εργασίες περιελάμβαναν την αντικατάσταση των σιδηρών κουφωμάτων με ξύλινα, καθώς και το βάψιμο της εξωτερικής τοιχοποιίας των αφοδευτηρίων.

Σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο και Πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Χανίων, Κωνσταντίνο Πρωτοπαπαδάκη «η ανακαίνιση των δημοτικών WC εντάσσεται στη συνολική προσπάθεια, που καταβάλλεται από πλευράς Δήμου Χανίων και Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου για βελτίωση της αισθητικής εικόνας του Ενετικού Λιμένα και τη βελτίωση των υποδομών εξυπηρέτησης των επισκεπτών αυτού».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

View My Stats

Twitter Updates