5/11/13

Η ντροπή της Κρήτης: Η οικογένεια του Μανώλη Κεφαλογιάννη στη λίστα Λαγκάρντ

Γεννήθηκε το 1959 και μεγάλωσε στην Κρήτη.Οικογενειακή Κατάσταση: Είναι παντρεμένος με την Γκρατσιέλα-Κατερίνα Γκρόλο τα υπόλοιπα οικογενειακά του στοιχεία δεν μας αφορούν.
Ο κύριος Κεφαλογιάννης επίσης είναι μέλος της επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της βουλής. Αξίζει να σημειωθεί, ότι η συγκεκριμένη επιτροπή, είναι αυτή που ερευνά ευθύνες για το θάψιμο της λίστας Λανγκάρτ που κατευθυνόμενα μέσα παραπληροφορούν ότι είναι πλαστή…
Πάμε λοιπον να δούμε αναλυτικά πως έχει το θέμα:  Ο κύριος Κεφαλογιάννης είναι παντρεμένος με την κυρία Γκρόλο Γκρατσιέλα η οποία βρίσκεται στην λίστα Λαγκάρτ στον αριθμό 128 . Στην φωτογραφία απεικονίζεται η κυρία Κεφαλογιάννη μαζι με τον σύζυγό της σε οικογενειακές στιγμές.
Το όνομα της μητέρας της κυρίας Γκρόλο, είναι Ρεγγίνα Αμπουάφ και μπορείτε και αυτή να την βρείτε στη λίστα Λαγκάρτ στη θέση 2 αλλά και στη θέση 767. Και δεν μένουμε μόνο εκεί. Αν πάμε πιο πίσω γενεαλογικά, φτάνουμε στην γιαγιά της κ.Γκρόλο  και μητέρα της κ. Αμπουάφ, ονόματι Κουμανιώτη Ελένη Σαφρά. Την εν λόγω κυρία μπορείτε να τη βρείτε μια θέση πάνω από την εγγονή της στον αριθμό 127. Σύμφωνα με το μπλογκ skeftomasteellhinika, η γιαγιά (θέση 127) ήταν σύζυγος τραπεζίτη (όχι υπαλλήλου) και διέθετε χρήματα. Όσον αφορά τη κόρη της (θέση 2 και 767), το εν λόγω μπλογκ μας πληροφορεί ότι ο σύζυγός της, της είχε αφήσει περί τα δέκα εκατομμύρια δολάρια. Αλλά στη λίστα Λαγκάρτ αναφέρεται ποσό πεντακοσίων εκατομμυρίων! Δεν είναι βέβαιο όμως αν αφορά στον ένα, ή και τους δύο λογαριασμούς που διαθέτει στην τράπεζα. Όσο αφορά τώρα στην εγγονή η πληροφορία αναφέρει ότι κάπου εκεί κυμαίνεται και αυτός ο λογαριασμός.
Εμείς δεν είμαστε σε θέση ούτε να διασταυρώσουμε τις συγκεκριμένες πληροφορίες αλλά ούτε και να τις επιβεβαιώσουμε.
Αν μη τι άλλο όμως θεωρούμε τουλάχιστον αντιδεοντολογικό ένας άνθρωπος που εμπλέκεται άμεσα στην υπόθεση με τρία συγγενικά του πρόσωπα σύζυγος πεθερά και γιαγιά συζύγου να κάνει και τον ανακριτή στην ίδια υπόθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

View My Stats

Twitter Updates