12/11/13

Χανιώτικο ξενοδοχείο πρώτο για ζευγάρια στην παγκόσμια κατάταξη της TUI

Στην κορυφή των ξενοδοχείων για ζευγάρια παραμένει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Χανιώτικο ξενοδοχείο Thalassa Beach Resort!
Στο εντυπωσιακό Banqueting House στο κέντρο του Λονδίνου, έγινε την περασμένη Τετάρτη, 6 Νοεμβρίου 2013, η ετήσια εκδήλωση “Gold Awards” (Χρυσά Βραβεία) του ταξιδιωτικού οργανισμού TUI Travel Plc, όπου βραβεύτηκαν τα καλύτερα ξενοδοχεία του ομίλου από όλο τον κόσμο.
Το Thalassa Beach Resort που βρίσκεται στην Αγία Μαρίνα του Δήμου Χανίων, διακρίθηκε ως το καλύτερο, ανάμεσα σε 20 ξενοδοχεία από όλο τον κόσμο που εξειδικεύονται στην φιλοξενία ζευγαριών.
Η αξιολόγηση βασίστηκε στο βαθμό ικανοποίησης των πελατών των ξενοδοχείων, που συγκεντρώνει η TUI μέσα από ερωτηματολόγια, μετά το πέρας των διακοπών τους.
Το βραβείο παρέλαβαν ο κος Γιώργος Νικάκης, Γενικός Διευθυντής του Thalassa Beach Resort και η αδελφή του κα Μαριάννα Νικάκη, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων, από τον κο Henrik Norlin Διευθύνων Σύμβουλος της TUI Nordic (αριστερά) και κο Tor Claussen, Διευθυντής Παραγωγής της TUI Nordic (δεξιά)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

View My Stats

Twitter Updates