15/4/14

ΜΕ ΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΗΜΟ ΟΡΑΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΩΝ

Mέρα με την μέρα το βότσαλο που έπεσε στα λιμνάζοντα νερά του δήμου Χανίων δημιουργεί κυματισμό ικανό να ανατρέψει τις δυνάμεις της συντήρησης, που ταυτίστηκαν πολιτικά με τα μνημόνια ,ηθικά με την ανθρωπιστική κρίση κοινωνικά με τα διαπλεκόμενα συμφέροντα .
Η δημοτική κίνηση " ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ " με υποψήφιο δήμαρχο τον Γιάννη Σαρρή , με τους υποψηφίους και τα μέλη της είναι το βότσαλο και ο κυματισμός.
'Ολα τα μέλη της κίνησης με υπομονή , ανιδιοτέλεια και σοφία κτίζουν σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πληττόμενους από την κρίση, άνεργους και εργαζομένους , με τους καθημερινούς ανθρώπους, με την νεολαία, με τις ομάδες κοινωνικής αλληλεγγύης, με τις παραγωγικές πρωτοβουλίες, με τους ανθρώπους που δραστηριοποιούνται στο χώρο του πολιτισμού και δημιουργούν αυτό που υποσχέθηκαν . Την δημιουργία ενός κινήματος ικανού να αλλάξει την πόλη και τους πολίτες, που θα βάζει σε πρώτη προτεραιότητα τους ανθρώπους της πόλης και τις ανάγκες του. Με προτεραιότητα στην ενίσχυση της κοινωνικής αλληλεγγύης και την συμβολή στην παραγωγική ανασυγκρότηση της περιοχής με συμμετοχή των εργαζομένων και της νεολαίας σε αυτή,με λογισμό και όνειρο.

Μαρία Κόρδα Πετράκη υποψήφια της δημοτικής κίνησης
ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

View My Stats

Twitter Updates