2/4/11

ΤΟ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΟ MARINER OF THE SEAS: ΕΝΑ ΠΛΩΤΟ "LAS VEGAS" ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ

Ηρθε το πρώτο μεγάλο κρουαζιερόπλοιο στα Χανιά, το MARINER OF THE SEAS της ROYAL CARRIBEAN. Μιλάμε για ένα απ' τα ωραιότερα κρουαζιερόπλοια στον κόσμο, μήκους 1020 ποδών, βάρους 34.000 τόνων, με δυνατότητα φιλοξενίας 3.114 ατόμων και 1.100 άτομα πλήρωμα, να χαίρονται τους 14 ορόφους του! Μια πλωτή πόλη-διασκεδαστήριο, με γήπεδο μπάσκετ, μίνι γκολφ, πίστα αναρρίχησης, πισίνες για παιδιά και ενήλικες, σπα, παγοδρόμιο, καζίνο, γυμναστήριο και ένα εμπορικό κέντρο, με τα μαγαζιά του, τις καφετέριες, τα μπαράκια και τα εστιατόριά του.
Κι εμείς, τα χωριατάκια, μπήκαμε μέσα κι αφού περιηγηθήκαμε με ανοιχτά στόματα φύγαμε πικραμένοι, για τη μοίρα μας που μας έριξε σε τέτοια μιζέρια, τέτοιες χλιδές να τις ονειρευόμαστε μόνο....Φάτε μάτια ψάρια!




















2 σχόλια:

  1. Γιώργο ας μην παραμυθιαζόμαστε τοσο εύκολα,αυτές οι 'χλίδες',γιατί δεν τις αποκαλώ χλιδές,ειναι για λίγο,για όλους νομίζω,ειναι 10 μέρες για καποιυς που εχουν καποια λεφτά εργαζόμενοι σκληρά η οχι για να ξεχάσουν για λίγο την πραγμάτικότητα και μετά να επιστρέψουν,εκει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμένα 10 μέρες εκεί μέσα, μου φτάνουν και μου παραφτάνουν!!!
    Διακοπές για περισσότερς από 4 μέρες, εχω να κάνω πάνω από 3 χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

View My Stats

Twitter Updates