8/2/13

Τέρενς Κουίκ από τα Χανιά: "Ο φάκελος των Ιμίων δεν έχει κλείσει"

Αίσθηση προκάλεσε η κατηγορηματική δήλωση του Βουλευτή Επικρατείας των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουϊκ,  πως για τους Ανεξάρτητους Έλληνες ο φάκελος των Ιμίων και της πτώσης του ελικοπτέρου δεν έχει κλείσει, όπως επίσης δεν έχει κλείσει και ο φάκελος Ηλιάκη. Τη δήλωση αυτή έκανε ο βουλευτής από τα Χανιά, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης της Συντονιστικής Επιτροπής των Αν.Ελ. για τα Ιμια. Σε σχετικό δελτίο τύπου της η Σ.Ε. αναφέρει:

"Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους Χανιώτες και Χανιώτισες που τίμησαν την εκδήλωσή που διοργανώσαμε στις 06/02/13 με θέμα «Η αλήθεια πίσω απο την κρίση των Ιμίων», η οποία διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία.
 
Κεντρικοί ομιλητές ήταν : ο Βουλευτής Επικρατείας (Δημοσιογράφος) κ. Τέρενς Κουίκ, ο Βουλευτής Αχαΐας (Αντιπτέραρχος (Ι) Ε.Α.) κ. Γεώργιος Νταβρής, και ο πολιτευτής Ρεθύμνου (απόστρατος χειριστής ελικοπτέρων Π.Ν.)  κ. Νεκτάριος Μεταξάκης.
 

Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο Πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής Χανίων, οι πολιτευτές Χανίων,  ο Συντονιστής και οι υποψήφιοι βουλευτές Ρεθύμνου, καθώς και ο υπεύθυνος Νεολαίας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στα Χανιά.
 
Κατα γενική ομολογία η εκδήλωση υπήρξε ενημερωτική προσθέτοντας μάλιστα νέα στοιχεία σχετικά με τον τρόπο που εξελίχθηκαν τα γεγονότα τον Ιανουάριο του 1996, με άριστα συντονισμένες ομιλίες και διεξαγωγή σε πολιτισμένο κλίμα συγκίνησης χωρίς εθνικιστικές κορόνες.
 
Όλοι ανεξαιρέτως οι ομιλητές  τόνισαν την επιτακτική ανάγκη για μιά κυβέρνηση που θα θέσει τα εθνικά μας συμφέροντα πάνω απ’ όλα τ’ άλλα προφυλάσσοντας το Αιγαίο μας, αλλά και άλλες περιοχές της χώρας που δέχονται αυτή τη στιγμή «διπλωματικές» επιθέσεις απο γκρίζες ζώνες και σχέδια κοσοβοποίησής τους.
Συγκινητική υπήρξε η περιγραφή του πλωτάρχη - χειριστή ελικοπτέρου του Π.Ν. και πολιτευτή μας στο Ρέθυμνο, Νεκτάριου Μεταξάκη, που έζησε τα γεγονότα απο κοντά, ο οποίος έθεσε μιά σειρά ερωτημάτων, που μένουν αναπάντητα, όσον αφορά την προδοτική πολιτική που ακολουθήθηκε.
 
Ιδιαίτερη μνεία έγινε στους 3 πεσόντες, τους Υποπλοιάρχους Παναγιώτη Βλαχάκο και Χριστόδουλο Καραθανάση καθώς και τον Αρχικελευστή Έκτορα Γιαλοψό όπως επίσης και στον Σμηναγό Κωνσταντίνο Ηλιάκη, που έδωσε τη ζωή του όταν το αεροσκάφος του κατέπεσε στην προσπάθεια αναχαίτισης τουρκικού πολεμικού προασπίζοντας την εδαφική μας ακεραιότητα, του οποίου ο αδελφός παρευρίσκετο στην αίθουσα."
 

 
Η Συντονιστική Επιτροπή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Χανίων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

View My Stats

Twitter Updates