8/2/13

Ο Σαμαράς θέλει να στείλει τους μισούς Ελληνες στη φυλακή και τους υπόλοιπους να τους επιστρατεύσει

Από την Κοινωνική Συμφωνία της Λούκας Κατσέλη:
 "Συνεχίζοντας την μέχρι σήμερα αδιέξοδη οικονομική και γενικότερη πολιτική της, η τρικομματική κυβέρνηση, αντί να προσπαθήσει μέσα από έναν εποικοδομητικό διάλογο να λύσει τα υπαρκτά θεσμικά και πρακτικά προβλήματα των εργαζομένων στην θάλασσα, εμμένει στην προώθηση του νομοσχεδίου που βάζει τις βάσεις για το ξήλωμα των εργασιακών σχέσεων και τον αφελληνισμό της ναυτιλίας ξεκινώντας από την επιβατηγό.
Στη στρατηγική της όξυνσης και της επίδειξης πυγμής που επέλεξε, η Κυβέρνηση προχώρησε σε μια ακόμα πολιτική επιστράτευση, αυτή των εργαζομένων στην θάλασσα και, παραβλέποντας ότι πάρα πολλοί είναι και παραμένουν απλήρωτοι για μήνες, εφαρμόζει τους νόμους μονομερώς, στην προσπάθεια της να αποκρύψει ότι ο κύριος λόγος της αδυναμίας να καταβάλουν οι ακτοπλοϊκές τα δεδουλευμένα είναι η μη πληρωμή των οφειλομένων σε αυτούς από το κράτος .
Ο κ. Σαμαράς, οφείλει να απαντήσει άμεσα αν στόχος των κυβερνητικών μέτρων οικονομικής εξαθλίωσης της κοινωνίας που ακολουθεί και της εφαρμογής στρατιωτικών τακτικών που υιοθετεί εναντίον των εργαζομένων, είναι να στείλει τους μισούς έλληνες στη φυλακή ντύνοντας τους υπόλοιπους στο χακί."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

View My Stats

Twitter Updates