17/2/13

Όσο πιο ψηλά ανεβαίνει η μαϊμού, τόσο περισσότερο φαίνεται ο κώλος της!

Ο πιο... δαρμένος κι εξίσου υπερτιμημένος "υπουργός" της Τρόικας Εσωτερικού, φόρεσε υποχρεωτικά "καπέλο" για να ζεστάνει το άδειο και φαλακρό κεφάλι του!

Παιδί του κομματικού σωλήνα κι αυτός, όπως κι οι περισσότεροι αχαρακτήριστοι "υπουργοί" της Τρόικας Εσωτερικού, δοτός, παρλαπίπας κι εξ επαγγέλματος ανεπάγγελτος, διορισμένος σε άλλες εποχές, από το περιβάλλον της Αγίας οικογένειας και μετά ευνοημένος από τον
 Μικρό Βούδα τον Βου(ν), προωθούμενος στην Ευρωβουλή, μόλις βρήκε την ευκαιρία, άδειασε όλους τους προστάτες του και αυτοχαρακτηρίστηκε, αν και ακραιφνής νεοφιλελές, ως "μετριοπαθής" «υπουργός».

Ως ειδικός στα κοινοτικά κονδύλια πλασαριζόταν επί χρόνια ο ανεκδιήγητος "υπουργός" και φαίνεται ότι ήρθε η ώρα να επιβεβαιωθεί κι εκ του αποτελέσματος του έργου του και να τεκμηριωθεί εκ νέου η ρήση ότι «όσο πιο ψηλά ανεβαίνει η μαϊμού, τόσο περισσότερο φαίνεται ο κώλος της». Έτσι φαίνεται ότι πείσθηκε (?) ο πρωθυπουργεύων σφουγγοκωλάριος, ότι είναι υπεράνω του αναμενόμενου ξεγάνωτος τενεκές ο "υπουργός" του κι αποφάσισε να του καπελώσει υφυπουργό για τα ΕΣΠΑ.

Αλλά ποιο είναι το ποιόν του μετά Βαΐων και Κλάδων, εκ Χανίων ορμώμενου σωτήρα?
 

Αντιγράφω, χωρίς, κατ' αναγκη, να ενστερνίζομαι: «Επειδή το θέμα διαχείρισης των ΕΣΠΑ θα αποτελέσει στο εγγύς μέλλον ένα μεγάλο πρόβλημα για την κυβέρνηση, τοποθετήθηκε ήδη αυτός που θα παίξει το ρόλο της «Ιφιγένειας» για να μην ψάχνουν την «Ιφιγένεια» τελευταία στιγμή. Όπως μπορείτε να δείτε στο βιογραφικό του πρόκειται για έναν συνταξιούχο γιατρό και πολλά πρώην. Πρώην δήμαρχος, πρώην εκπρόσωπος της Άρσεως Βαρών και της Πυγμαχίας, πρώην Κοσμήτορας του Παναθηναϊκού Σταδίου (!!!) και άλλα πρώην, πάντως με Ανάπτυξη και ΕΣΠΑ καμία σχέση [...] Άλλωστε ο αρμόδιος υπουργός είναι απίστευτα απασχολημένος με την εξυπηρέτηση πολυεθνικών κολοσσών που έχουν τη βάση τους στη Γερμανία και δεν προλαβαίνει να ασχοληθεί με τους εγχώριους κολαούζους.»

Και βέβαια έχω εκφράσει την απορία μου, εγκαίρως, πριν ακόμα συνέλθω από το σοκ της είδησης του διορισμού του μετά Βαΐων και Κλάδων κι εκ Χανίων ορμώμενου σωτήρα: Ο άνθρωπος αυτός και κατά γενική ομολογία, οκτώ χρόνια αποτυχημένος Δήμαρχος, τότε που «λεφτά υπήρχαν» δεν κατάφερε να αναστηλώσει τα Νεώρια, το οροθέσιο των Χανίων, στο ενετικό λιμάνι της πόλης στην οποία δημάρχευε. Και θα καταφέρει τώρα να ξεκολήσει τα ΕΣΠΑ?
 

Η Παναγία η Εμποροπανηγυριώτισσα ας βάλει το χέρι της!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

View My Stats

Twitter Updates