9/12/13

Χριστουγεννιάτικο Παζάρι από τους εθελοντές του Δήμου Χανίων

Ξεκίνησε από σήμερα, Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013, τη λειτουργία του στο Φουαγιέ του Δημοτικού Καταστήματος Χανίων (Κυδωνίας 29, 1ος όροφος) το Χριστουγεννιάτικο Παζάρι από τους εθελοντές του Δήμου Χανίων.

Στο παζάρι, το οποίο θα διαρκέσει έως και την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013, διατίθενται προς πώληση χειροποίητα είδη κατασκευασμένα από εθελοντές, χριστουγεννιάτικα είδη, που προσφέρουν φορείς και επιχειρήσεις, καθώς επίσης γλυκά και δημιουργίες από τους εκπαιδευόμενους στα προγράμματα επιμόρφωσης ενηλίκων του Τμήματος Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Χανίων, που υλοποιούνται σε συνεργασία με το Μ.Α.Ι.Χ. και το ΚΕΚ – Μ.Α.Ι.Χ.


Ειδικότερα, στο παζάρι διατίθενται, μεταξύ άλλων, χειροποίητα χριστουγεννιάτικα στολίδια, χειροποίητα γλυκά (κουραμπιέδες, μελομακάρονα, κ.α.) από τους καταρτιζόμενους στον τομέα της Κρητικής Κουζίνας, χειροποίητα κοσμήματα από το Τμήμα Κοσμήματος - Αργυροχρυσοχοΐας, καρφίτσες, μαξιλαράκια και στολίδια από το Τμήμα Κοπτικής – Ραπτικής, οικολογικά καλλυντικά από το Τμήμα “Οικολογικές Λύσεις για το Σπίτι-Φυσικά Καλλυντικά”.

Τα έσοδα από την πώληση των παραπάνω ειδών θα διατεθούν από τους εθελοντές για την αγορά τροφίμων προς ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Χανίων.

Το Χριστουγεννιάτικο Παζάρι λειτουργεί καθημερινά (Δευτέρα έως Παρασκευή) από τις 10.00 έως τις 15.00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

View My Stats

Twitter Updates