14/1/14

Μπινελίκια στο Γερμανό Επίτροπο από Δημάρχους (Βίντεο)

Ακόμα δεν άρχισε η ελληνική προεδρεία και αρχίσαμε να τους ξεχέζουμε τους επιτρόπους που θεωρούνται υπεύθυνοι για την πολιτική που κατέστρεψε τους Ελληνες. Ομολογουμένως, καλύτερη ευκαιρία δε θα μπορούσαν να βρουν Δήμαρχοι όπως της Κηφισιάς, να εκφράσουν τα συναισθήματα των δημοτών τους απέναντι στους ευρωπαίους ηγέτες. Δεν ήταν τελικά μόνο ο δήμαρχος Κηφισιάς, Νίκος Χιωτάκης, αυτός ο οποίος χρησιμοποίησε «γαλλικά» μιλώντας στον Γερμανό επίτροπο Γιοχάνες Χαν σε συνάντηση δημάρχων με τον Επίτροπο Περιφερειακής Ανάπτυξης.

Παρόμοια γλώσσα χρησιμοποίησε και ο δήμαρχος Ιλίου, Νίκος Ζενέτος, ο οποίος εξ αρχής ζήτησε συγγνώμη για τη γλώσσα που θα χρησιμοποιούσε.Και τα «πυρά» ξεκίνησαν από την αρχή με τη χρήση της λαϊκής ρήσης «μάθαμε και μαστορεύουμε και γ…με και το μάστορά μας» εξηγώντας ότι αυτό κάνουν οι Ευρωπαίοι σήμερα αφού «η Ελλάδα δίδαξε πολιτισμό, δημοκρατία, αθλητισμό, τέχνη».

Συνεχίζοντας, μάλιστα, σε υψηλούς τόνους προς τον Γερμανό πολιτικό λέγοντας:«επειδή είστε στο κέντρο λήψης των αποφάσεων, έχετε μεγάλο μερίδιο στην εξαθλίωση του λαού μας. Εξαθλιώσατε την πατρίδα μας. Ο λαός μας δε φταίει σε τίποτα. Η κοινωνία είναι ένα καζάνι που βράζει κι αν εκραγεί, η Ευρώπη θα βρεθεί προς εκπλήξεων».

Τα λόγια του Δημάρχου πάγωσαν κυριολεκτικά την αίθουσα. Αλλά ζέσταναν τις καρδιές των δημοτών του.

 Δήμαρχος Κηφισιάς προς Γιοχάνες Χαν: «Πότε θα σταματήσετε να μας γ…τε;»

Εκτός ορίων βρέθηκε ο δήμαρχος Κηφισιάς, Νίκος Χιωτάκης, σε πρόσφατη εκδήλωση που οργάνωσε ο περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός με τη συμμετοχή δημάρχων Αττικής και του επιτρόπου περιφερειακής ανάπτυξης Γιοχάνες Χαν.

Όπως γράφει χαρακτηριστικά ο Μικροπολιτικός, ο Χιωτάκης απηύθυνε μια ανάρμοστη ερώτηση-απορία προς τον Χαν: «Κάποια στιγμή μαθαίνω ότι ο δήμαρχος Κηφισιάς Νίκος Χιωτάκης, απευθυνόμενος στον επίτροπο του είπε κάτι σε στυλ «πότε θα σταματήσετε να μας γ…ε;». Το σχόλιο μεταφράστηκε στον Αυστριακό, ο οποίος πάντως έμεινε ψύχραιμος.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

View My Stats

Twitter Updates