21/2/14

Γραφείο Τύπου του Δήμου Χανίων: υπάλληλοι του Δήμου ή του υποψήφιου Δημάρχου;

Μείζον θέμα δημιουργείται για το Γραφείο Τυπου του Δήμου Χανιων το οποίο ανακοίνωσε την υποψηφιότητα Σκουλάκη για τις επόμενες Δημοτικές Εκλογές. Καθώς οι εργαζόμενοι στο συγκερκιμένο γραφείο είναι υπάλληλοι του Δήμου και πληρώνονται από τους Δημότες για να μας ενημερώνουν για τα πεπραγμένα του Δήμου και όχι της εκάστοτε παράταξης του Δημάρχου, η ανακοίνωση της υποψηφιότητας που εστάλλη ως επίσημο δελτίο τύπου του Δήμου χαρακτηρίζεται τουλάχιστον πολιτικό ατόπημα. 
Να πούμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Σκουλάκης χρησιμοποιεί τους υπάλληλους του γραφείου τύπου για την προσωπική του προβολή.
Για ποιόν δουλεύουν τελικά οι εργαζόμενοι δημοσιογραφοι στο Γραφείο Τυπου του Δημου; Γιατί αν δικαιούται ο υποψήφιος πλέον Δημαρχος να τους χρησιμοποιεί για τη δική του υποψηφιότητα, τότε θα πρέπει να κάνουν το ίδιο για όλες τις υποψηφιότητες για το Δήμο. Ας ελπίσουμε πως ο υποψήφιος κ. Σκουλάκης θα προσλάβει άνεργους δημοσιογράφους για να αναλάβουν το γραφείο τύπου του συνδυασμού του, αντί να χρησιμοποιεί τους εργαζόμενους του Δημου....τζάμπα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

View My Stats

Twitter Updates