21/2/14

Ξανά υποψήφιος ο Σκουλάκης

«Επιδίωξη μας είναι να μας στηρίξει η κοινωνία και όχι τα κόμματα, ούτε οι παράγοντες και τα συμφέροντα. Ζητάμε τη στήριξη όλων των συμπολιτών μας για να συνεχίσουμε και να ολοκληρώσουμε το πρόγραμμα μας για το οποίο είχαμε δεσμευτεί».

Με αυτή τη φράση ο νυν Δήμαρχος Χανίων Μανώλης Σκουλάκης ανακοίνωσε - στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου – την υποψηφιότητα του για το Δήμο Χανίων – διεκδικώντας τη δεύτερη θητεία του - στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου.


Ο Μ. Σκουλάκης, προχώρησε σ’ ένα αναλυτικό απολογισμό του έργου που παρήγαγε η παρούσα Δημοτική Αρχή τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «παρά τις δυσκολίες και τα τεράστια προβλήματα διεκδικήσαμε εν μέσω ενός δυσμενούς οικονομικού – και όχι μόνο – περιβάλλοντος,το καλύτερο για το Δήμο και τους δημότες μας, σε όλους τους τομείς».
Όπως τόνισε ο απερχόμενος Δήμαρχος Χανίων «οι επερχόμενες δημοτικές εκλογές είναι εξαιρετικά κρίσιμες για την αναπτυξιακή πορεία του Δήμου Χανίων. Οι βάσεις έχουν ήδη τεθεί με τη σημαντική δουλειά που έγινε τα τελευταία τρία χρόνια και η οποία αποτελεί σημαντική παρακαταθήκη για την επόμενη ημέρα που οι πολίτες οφείλουν να αξιολογήσουν».

«Ζητάω αξιολόγηση της δουλειάς μας ως Δημοτικής Αρχής, επαναξιολόγηση της πολιτικής μου διαδρομής και της 8ετούς προσφοράς μου ως γιατρός» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Σκουλάκης ο οποίος και έθεσε το δίλλημα των επερχόμενων δημοτικών εκλογών για το Δήμο Χανίων, ζητώντας από τους πολίτες «να κρίνουν και να συγκρίνουν και να αποφασίσουν ποια Δημοτική Παράταξη, με ποιο πρόγραμμα, με ποιον επικεφαλής και πάνω απ’ όλα με ποιο δείγμα γραφής στα δημοτική δρώμενα μπορεί να οδηγήσει το Δήμο Χανίων σε ανάπτυξη και βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών».

Ο κ. Σκουλάκης δεν παρέλειψε να κάνει δεικτική αναφορά και σε αυτούς που επέλεξαν να «πηδήξουν από το τρένο» της δημοτικής παράταξης, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, για λόγους που δεν είχαν να κάνουν με ιδεολογικό-πολιτικά χαρακτηριστικά αλλά κυρίως με προσωπικές στρατηγικές, φιλοδοξίες και εν τέλει επιλογές σημειώνοντας πως «είναι βέβαιο πως θα τους αξιολογήσει η κοινωνία».

«Με πυξίδα τις αρχές και το έργο μας και με μοναδικό αντίπαλο τα προβλήματα των πολιτών, η Δημοτική μας Παράταξη είναι εδώ για να συνεχίσει αυτή την πορεία σταθερής ανάπτυξης, προόδου, και κοινωνικής συνοχής που χάραξε πριν από τρία χρόνια» κατέληξε ο Μανώλης Σκουλάκης, ο οποίος απεύθυνε κάλεσμα διαλόγου και συμπόρευσης προς όλους τους πολίτες που προτάσσουν το καλό του Δήμου και που ασπάζονται το όραμα μας για ένα Δήμο σύγχρονο, πρωτοπόρο και ανθρώπινο και κυρίως χωρίς κομματικές αποχρώσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

View My Stats

Twitter Updates