18/2/14

Δεν μπορούν να στελεχώσουν συνδυασμούς οι υποψήφιοι Δήμαρχοι

Μεγάλο πρόβλημα αντιμετωπίζουν οι υποψήφιοι Δήμαρχοι στα Χανιά στην προσπάθειά τους να στελεχώσουν τα ψηφοδέλτιά τους, καθώς ελάχιστοι είναι πια οι πολίτες που δέχονται να ταυτιστούν με τους συνδυασμούς που υποστηρίζονται από τα μνημονιακά κόμματα της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ. Ακόμα και η κλασσική ψηφοθηρική τακτική μέσω υποψηφίων με...μεγάλες οικογένειες, πέφτει στο κενό, προκειμένου να αποφευχθούν ενδοοικογενειακές συγκρούσεις, ενώ πολλοί είναι και οι "κοψοχέρηδες" που είδαν τις ζωές τους να καταστρέφονται από τους ίδιους που είχαν ψηφίσει και για το Δήμο και για τη Βουλή!
Διαλυμένο το ΠΑΣΟΚ, με τους αποχωρήσαντες και πολλούς ακόμα από την εναπομείνουσα "βάση" να προσχωρούν στο συνδυασμό του Τ. Βάμβουκα την ώρα που ο άλλοτε "συσπειρωτικός" Σκουλάκης δικαιολογημένα θα αναρωτιέται μήπως και του εμφανιστεί "χαλίφης στη θέση του χαλίφη" ο νέος εκλεκτός του χανιώτικου κατεστημένου. Αλλά και για τον Γ. Τσαπάκο αρχίζει και ξεκαθαρίζει το πεδίο, καθώς δε φαίνεται να έχει τη στήριξη που περίμενε, μια κι αυτή "κατευθύνεται" σε άλλους....προορισμούς!
Μοναδική ελπίδα για τους αυτοαποκαλούμενους "ανεξάρτητους" είναι οι "διορισμένοι" υποψήφιοι σύμβουλοι, από την οικογένεια Μητσοτάκη που προσπαθεί να "χώσει" δικούς της σε όλους τους μέχρι τώρα δεδηλωμένους συνδυασμούς, ενώ την ίδια πορεία ακολουθούν οι βουλευτές της ΝΔ ικανοποιώντας προσωπικά ρουσφετάκια προκειμένου να πείσουν τους "πελάτες" τους να μπουν στα ψηφοδέλτια, μια και δεν υπάρχουν πια κομματικές οργανώσεις για να τα στηρίξουν.
Πολλοί είναι πάντως κι οι αργόσχολοι κομματικοδίαιτοι των άλλοτε κραταιών κομμάτων του δικομματισμού περιμένουν πως και πως να τους "βολέψει" ο "Δήμαρχός" τους σε κάποια θεσούλα νομίζοντας πως όλο και κάτι θα "φάνε" αν εκλεγούν. Προς το παρόν όμως, τα ψηφαλάκια που μαζεύονται με κεράσματα στα καφενεία δε δείχνουν να είναι αρκετά. Ισως, ήρθε ώρα να βγουν και τα μπλοκάκια των επιταγών.
Υπομονή παιδιά και μην το σκεφτεστε....καμιά (σχεδόν) δουλειά δεν είναι ντροπή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

View My Stats

Twitter Updates