21/1/15

ΔΗΛΩΣΗ ΜΙΛΤΙΑΔΗ ΚΛΩΝΙΖΑΚΗ



Οι εκλογές της επόμενης Κυριακής αποτελούν τις πιο κρίσιμες στην ιστορία των μεταπολιτευτικών μας χρόνων, γιατί σε αυτές διακυβεύεται το μέλλον και η πορεία που θα ακολουθήσει η πατρίδα μας τα επόμενα χρόνια. Σε αυτήν την εκλογική αναμέτρηση δεν αναμετράται μόνο η λογική του μνημονίου και του αντί-μνημονίου αλλά η λογική της συνέχισης των ασκούμενων πολιτικών με τα ολέθρια αποτελέσματα για την πατρίδα μας με αυτήν που εκφράζει μια ριζική πολιτική αλλαγή, που θα ξαναδώσει στους πολίτες την χαμένη ελπίδα και προοπτική.
Βρισκόμαστε μπροστά σε μια ιστορική στιγμή όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά και για όλη την Ευρώπη. Η Ελλάδα που χρησιμοποιήθηκε ως πειραματόζωο για την άσκηση των πιο ακραίων πολιτικών μπορεί να είναι η πρώτη που θα σπάσει αυτή την λογική της φτώχειας, της ανεργίας και του αυταρχισμού. Είναι η πρώτη χώρα που μπορεί να επιλέξει έναν άλλο δρόμο και να αποδείξει πως οι καταστροφικές πολιτικές των μέχρι τώρα κυβερνήσεων δεν είναι μονόδρομος. Γι’ αυτό οι επερχόμενες εκλογές είναι ιστορικής σημασίας για όλη την Ευρώπη.
Ο ΣΥΡΙΖΑ μακριά από πικρίες, απογοητεύσεις και ενστάσεις, σε αυτές τις εκλογές είναι εκείνη η πολιτική δύναμη που έχει το εναλλακτικό πρόγραμμα που θα οδηγήσει στην αλλαγή αυτής της κατάστασης. Είναι η δύναμη εκείνη που έχει την ικανότητα να ηγηθεί αυτής της άλλης πολιτικής μαζί με τον λαό. Της πολιτικής που θα μας οδηγήσει στο πραγματικό και οριστικό τέλος των μνημονίων, της πραγματικής διεξόδου από την κρίση.


Μιλτιάδης Κλωνιζάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

View My Stats

Twitter Updates