15/7/13

Ο πόλεμος ψέμματος που κήρυξαν στο ΣΥΡΙΖΑ "φίλοι" και εχθροί και οι απαντήσεις...

του Γιώργου Γυπάκη
Προσωπικά, επειδή έπεσα κι ο ίδιος θύμα του παραπληροφορικού τσουνάμι για το Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ που εξαπέλυσε η Χούντα, αλλά και έσπευσαν με χαρά να υιοθετήσουν και διάφορα αντιμνημονιακά μέσα και συνάδελφοι, είμαι αποφασισμένος να εξαπολύσω το μικρό δικό μου πόλεμο ενάντια σε όλες αυτές τις ομάδες "αλήθειας" είτε προέρχονται από τη ΝΔ των μαφιόζων, είτε από το ΠΑΣΟΚ των ηλιθίων, είτε από αντιμνημονιακούς κάθε αντίληψης και...υπόληψης!

Αλλά πρώτα, οι διαψεύσεις, σε όσα διαβάσαμε αυτές τις μέρες:
ΨΕΜΜΑ η ΕΙΔΗΣΗ - "Το συνέδριο του συριζα απέρριψε τη μονομερή καταγγελία του μνημονίου"
ΑΛΗΘΕΙΑ η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ κεφ13θέση 1.Ακυρώνουμε μνημόνια και εφαρμοστικούς νόμους...

ΨΕΜΜΑ η ΕΙΔΗΣΗ- "Το συνέδριο του συριζα ψήφισε μόνο μερική διαγραφή χρέους και μετά από διαπραγμάτευση ενώ απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο εξόδου από το ευρώ"
ΑΛΗΘΕΙΑ η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ κεφ13θεση2. Αποτρέπουμε τη μετατροπή της χώρας σε αποικία χρέους. Επαναδιαπραγματευόμαστε τις δανειακές συμβάσεις και ακυρώνουμε τους επαχθείς όρους τους, θέτοντας ως πρώτο θέμα τη διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του χρέους, πραγματοποιώντας λογιστικό έλεγχο. Όπως ήθελε να συμπυκνώσει το σύνθημα "καμιά θυσία για το ευρώ", ΑΠΟΛΥΤΗ πρωτεραιότητα για μας είναι η αποτροπή της ανθρωπιστικής καταστροφής και η ικανοποίηση των κοινωνικών αναγκών... Θα αντιμετωπίσουμε απειλές και εκβιασμούς των δανειστών με όλα τα δυανατά όπλα που μπορούμε να επιστρατεύσουμε, ενώ είμαστε ήδη έτοιμοι να αναμετρηθούμε με τη δυσμενέστερη εξέλιξη..."

ΨΕΜΜΑ η ΕΙΔΗΣΗ - "Το συνέδριο του συριζα απέρριψε πρόταση για να κρατικοποίηση των τραπεζών"
ΑΛΗΘΕΙΑ η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ κεφ13θεση 6. Θέτουμε το τρπεζικό σύστημα υπό την ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ και τον ΕΛΕΓΧΟ του ΔΗΜΟΣΙΟΥ...

ΨΕΜΜΑ η ΕΙΔΗΣΗ - "Το συνέδριο του συριζα απέρριψε πρόταση για κρατικοποίηση επιχειρήσεων βασικής σημασίας"
ΑΛΗΘΕΙΑ η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ κεφ13θεση 7.Ακυρώνουμε τις προβλεπόμενες ιδιωτικοποιήσεις και τη λεηλασία του δημόσιου πλούτου, επαναφέρουμε σε δημόσιο έλεγχο της επιχειρήσεις στρατηγικής σημασίας που έχουν ήδη ιδιωτικοποιηθεί...".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

View My Stats

Twitter Updates