22/7/13

Με τους εμπόρους της Κρήτης τάσσεται ο Αρναουτάκης για το θέμα των Κυριακών

‘’ Ταφόπλακα ‘’ χαρακτήρισαν οι εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Κρήτης στον Περιφερειάρχη το νομοσχέδιο της κυβέρνησης για το ‘’ άνοιγμα ‘’ τις Κυριακές. Αρναουτάκης :
« Εμείς ακούμε τη φωνή των εμπόρων της Κρήτης »Την πλήρη αντίθεσή του στο νομοσχέδιο της κυβέρνησης για το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές, εξέφρασε σήμερα στον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη το Προεδρείο της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Κρήτης. Στη συνάντηση με τον Περιφερειάρχη πριν από λίγο στην Περιφέρεια, παρόντος και του Αντιπεριφερειάρχη Ευριπίδη Κουκιαδάκη, οι εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας, ο Πρόεδρος Γιώργος Πολιουδάκης, ο Αντιπρόεδρος Μανόλης Κουμαντάκης, η γραμματέας Μαρίνα Καρούζου και τα μέλη Δήμητρης Βασιλάκης και Μανόλης Καραδεμίρης, τόνισαν ότι το νομοσχέδιο της κυβέρνησης που ψηφίζεται σε δύο μέρες θα αποτελέσει ταφόπλακα για το λιανικό εμπόριο.
« Ζητούμε από την Κυβέρνηση την ανάκληση του νομοσχεδίου, το οποίο θα πλήξει βάναυσα το λιανικό εμπόριο και τους μόνους που θα ωφελήσει θα είναι οι πολυεθνικές και τα μεγάλα καταστήματα » δήλωσαν ο Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Γ. Πολιουδάκης και Μ. Κουμαντάκης οι οποίοι και ζήτησαν τη συμπαράσταση της Περιφέρειας.
Από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης, δήλωσε ότι η Περιφέρεια θα περιμένει την εξέλιξη του νομοσχεδίου, επισημαίνοντας, ότι « εμείς ακούμε τη φωνή των εμπόρων της Κρήτης ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

View My Stats

Twitter Updates