6/2/13

ΑΝ.ΕΛ. Εκδήλωση για τα Ιμια απόψε στο Εργατικό Κέντρο

Προσκαλούμε όλους τους Χανιώτες, που ενδιαφέρονται να πληροφορηθούν για το τί πραγματικά συνέβη κατά την διάρκεια των επεισοδίων, που έμειναν γραμμένα με μελανά χρώματα στην σύγχρονη ιστορία της πατρίδας μας ως «κρίση των Ιμίων» να μας τιμήσουν με την παρουσία τους στην εκδήλωση που διοργανώνουμε την Τετάρτη 06/02/2013 στις 6 μ.μ. στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Χανίων, Μ. Μπότσαρη 70.

Κεντρικοί ομιλητές της Εκδήλωσης θα είναι :
Ο Βουλευτής Αχαΐας  (Αντιπτέραρχος (Ι) ε.α.) κ. Γιώργος Νταβρής,
Ο Βουλευτής Επικρατείας  (Δημοσιογράφος ) κ. Τέρενς Κουΐκ
και  ο πολιτευτής Ρεθύμνου ( Πλωτάρχης  χειριστής ελικοπτέρων Π.Ν. ε.α. ) κ. Νεκτάριος Μεταξάκης


Στη συγκεκριμένη εκδήλωση θα προσπαθήσουμε να προσεγγίσουμε τα γεγονότα απο τη σκοπιά αυτών που τα έζησαν απο κοντά και να αναλύσουμε τη σημασία τους για τα εθνικά μας ζητήματα, των οποίων η αυτονόητη προάσπιση σήμερα δυστυχώς έχει γίνει αντικείμενο καπηλείας απο δυνάμεις της ακροδεξιάς.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες σάν ένα πλατύ λαϊκό δημοκρατικό πατριωτικό κίνημα θεωρούμε, πως μόνο με μιά πολιτική εξασφάλισης της εθνικής μας ανεξαρτησίας και της εδαφικής μας ακεραιότητας μπορούμε να αποτινάξουμε σαν έθνος/κράτος τον ζυγό που μας έχουν επιβάλει τα Μνημόνια και η Νέα Τάξη Πραγμάτων. Μόνο μέσα σε τέτοιες συνθήκες ο λαός μας μπορεί να λειτουργήσει ελεύθερα και να ευημερήσει. Θεωρούμε λοιπόν την εκδήλωση αυτή χρέος μας και ελάχιστο φόρο τιμής στους 3 πεσόντες εν ώρα καθήκοντος προάσπισης των εθνικών μας συμφερόντων κατα τη διάρκεια των επεισοδίων των Ιμίων και δηλώνουμε πως είμαστε αποφασισμένοι να παλαίψουμε, ωστε η θυσία τους να μην πάει χαμένη.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΑΝΙΩΝΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

View My Stats

Twitter Updates