13/2/14

H Δημοτική Κίνηση έγινε, πάμε για το Δήμαρχο!

του Γιώργου Γυπάκη
Από εκλογική διαδικασία θα προκύψει ο υποψήφιος Δήμαρχος της πρωτοβουλίας πολιτών για την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Αυτό αποφάσισε χθες σε συνέλευσή της η ολομέλεια της Πρωτοβουλίας  στο κατάμεστο θέατρο Δημ. Βλησίδη στα Χανιά. Αποδεικνύοντας έτσι στην πράξη τις δημοκρατικές αρχές που υποστηρίζουν όσοι υπέγραψαν το αρχικό κείμενο της πρωτοβουλίας.
Τα μέλη της πρωtοβουλίας που υπερβαίνουν τα 350 αποφάσισαν το σχηματισμό της σε δημοτική κίνηση που θα κατέβει αυτόνομα στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Εχοντας τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και τη βεβαιότητα ότι ο  κόσμος έχει συνειδητοποιήσει ποιές ψηφοθηρικές λογικές ευθύνονται για την κατάντια του τόπου μας και σε αυτές τις εκλογές θα ψηφίσει κυρίως με πολιτικό κριτήριο, είμαστε σίγουροι για τη νίκη μας.
Η συνέλευση αποφάσισε να προχωρήσει τάχιστα στην εκλογή υποψηφίου Δημάρχου, έτσι τη Δευτέρα το βράδι θα συγκληθεί ξανά η ολομέλεια των μελών της (όσων δηλαδή έχουν υπογράψει το κείμενο αρχών ως εκείνη την ώρα) και αφού διαβαστεί η ιδρυτική της διακύρηξη, θα ακουστούν οι θέσεις των υποψηφίων και θα γίνει μυστική ψηφοφορία, ενώ το ίδιο βράδι θα αποφασιστεί και το όνομα της Κίνησης.
Επίσης στη συνέλευση αποφασίστηκε εκτος από τη διεύρυνση της 25μελούς Συντονιστικής επιτροπής, η στελέχωση τεσσάρων ακόμα επιτροπών, Προγράμματος, Συγκρότησης Ψηφοδελτίου, Διαχείρισης Οικονομικών και Επικοινωνίας. Οι επιτροπές αυτές θα είναι μόνιμα ανοικτές για όποιον θέλει να συμμετάσχει.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

View My Stats

Twitter Updates