9/12/12

Ο παράνομος Στουρνάρας

Ενας υπουργός, εκφράζοντας την κυβέρνηση, προτρέπει τη ΔΕΗ να διαπράξει ποινικό αδίκημα, διαπράττοντας ο ίδιος δύο ποινικά αδικήματα (της προτροπής και του εκβιασμού).                               Τί διδάσκονται οι πολίτες, εκτός από το ότι η κυβέρνησή τους είναι παράνομη;                                                                                                                                               Οτι δικαιούνται να παρανομήσουν και οι ίδιοι ή να προστατεύσουν τη νομιμότητα.                               Τη νομιμότητα και το Σύνταγμα. 

1 σχόλιο:

  1. "Τί διδάσκονται οι πολίτες;
    Ότι δικαιούνται να παρανομήσουν και οι ίδιοι ή να προστατεύσουν τη νομιμότητα."
    Λυπάμαι που θα σε απογοητεύσω φίλε, αν εσυ προσωπικά προωθούσες το β', αλλά ο λαός θα επιλέξει την επιλογή α'. Μέσα σε ένα καθεστώς πλήρους ανομίας και ατιμωρισίας, "δικαούται" και ο ίδιος να παρανομεί/κλέβει/κάνει απατεωνιές, για να τη βολέψει.
    Αλλιώς θα είναι μεγάλος μαλάκας.
    Από εδώ και στο εξής θα δουν απίστευτα τεχνάσματα τα μάτια μας. Όπως αυτά που έκαναν στην Τουρκοκρατία για να επιβιώσουν οι ραγιάδες(να κρύψουν λίγα τσουβάλια γεννήματα από το φοροεισπράκτορα) ή στη Γερμανική Κατοχή για να ξεγελάσουν τους Γερμανούς και να τους κλέψουν π.χ. 2-3 κονσέρβες, μπας και ξεγελάσουν την πείνα τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

View My Stats

Twitter Updates