1/5/14

Ο Αρτέμης Κακαουνάκης, υποψήφιος στο Ακρωτήρι με την Πρωτοβουλία Πολιτών

Αρτέμης Κακαουνάκης, Εκπαιδευτικός
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ακρωτηρίου με το συνδυασμό Πρωτοβουλία Πολιτών για την Τοπική Αυτοδιοίκηση - Πρώτα ο Ανθρωπος

"Αν και δεν μου αρέσει η αυτοδιαφήμιση και αυτοπροβολή, εφόσον κατεβαίνουμε στις εκλογές, πρέπει να το κάνουμε και αυτό. Εξ άλλου οι μέρες μέχρι τις 18 Μαΐου είναι λίγες και τα μέσα διαφήμισης και “προώθησης” ελάχιστα.
Είμαι υποψήφιος στη ΔΕ Ακρωτηρίου με το ψηφοδέλτιο του Γιάννη Σαρρή. Το ψηφοδέλτιο αυτό στηρίζεται επισήμως από ΣΥΡΙΖΑ και Οικολόγους. Ο επικεφαλής εκλέχτηκε με μια διαδικασία ανοικτή, με ψηφοφορία και σίγουρα δεν πήρε κάποιο χρίσμα από κάποιον κομματικό μηχανισμό.
Αυτό που προσπαθούν να εμπεδώσουν οι Μνημονιακοί ή οι “ανεξάρτητοι” υποψήφιοι είναι ότι ο Δήμος δεν μπορεί να κάνει και πολλά για να αλλάξει τη ζωή των πολιτών. Βέβαια οι ίδιοι, από τα πόστα που είχαν τόσο καιρό ως Δήμαρχοι και αντιδήμαρχοι έχουν αλλάξει τη ζωή των πολιτών, αλλά δυστυχώς προς το χειρότερο. Όποιο τομέα και αν πιάσει κανείς οι υπογραφές τους έχουν νομιμοποιήσει και προωθήσει ΟΛΕΣ τις εντολές του κεντρικού κράτους: Δήμος – Φοροεισπράχτορας, Δημοτικά τέλη, Δημοτικές υπηρεσίες, Σχολεία, Πρόνοια, Πολιτισμός, αδιαφορία για ύπαιθρο
Μπορεί να χαραχτεί ένας διαφορετικός δρόμος – δημοκρατικός δρόμος – όπου ο Δήμος θα είναι μαζί μας και όχι εναντίον μας. Ο δρόμος είναι δύσκολος, κυρίως γιατί βαθιά μέσα μας, έχουμε μάθει στην ευκολία πρώτα της ανάθεσης και μετά της γκρίνιας και αυτό μας αφορά όλους, λίγο ή πολύ. Ας κάνουμε λοιπόν μια αρχή με τις εκλογές αυτές επιλέγοντας καταρχήν με διαφορετικά κριτήρια τι θα ψηφίσουμε. Να κάνουμε στην άκρη την ευκολία που λέει “ψηφίζω κουμπάρο και σόι” και να βάλουμε μπροστά κριτήρια πολιτικά και ανθρώπινα.
Αλλά πιο πολλά όταν βρεθούμε από κοντά."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

View My Stats

Twitter Updates